Snövitklänning för tjejer i ett modernt hus
Snövit Klänning för flickor
454,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Snövit Klänning för flickor

454,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Älskar dina döttrar att titta på Disney-prinsessor? Varför inte ge henne denna förtjusande Snövitklänning för flickor? Den består av en klänning för flickor med en cape och ett pannband med rosett för flickor. Din dotter kommer säkert att bli glad över att få denna vackra
Färg

Gul

Matériau

Polyester

Emballage comprend

robe, cape et un serre-tête à nœud

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Snövit Klänning för flickor

Sammantaget är Snövitklänningen för flickor ett perfekt val för alla små flickor som drömmer om att bli en sagoprinsessa. Med sin tidlösa skönhet och överlägsna kvalitet kommer denna klänning att vara en värdefull minnessak i många år framöver.

Perfekt utklädnad för att se ut som Disneyhjältinnan, nu behöver du bara hitta de sju dvärgarna.

Söt Snövitklänning

Alla små flickor kommer att älska denna fina snövitklänning för flickor! Det är ett plagg för flickor som kommer att få dem att känna sig som en riktig prinsessa.

Den här klänningen är designad med högkvalitativa material, vilket gör den bekväm att bära samtidigt som den är stark och hållbar.

Klänningen är övervägande vit, med röda och blå accenter som påminner om den berömda sagokaraktären.

Bekväm Snövitklänning

Den här Girls Snow White Dress är både snygg och rolig att bära. Den är tillverkad av ett mjukt, lätt polyestermaterial för att säkerställa din lilla barns komfort.

Ideal för speciella tillfällen som födelsedagskalas, bröllop eller religiösa ceremonier.

Den kan också bäras för att leka prinsessa hemma eller för roliga fotograferingar.