En ung flicka bär en rosa festklänning i spets och tyll med trekvartslånga ärmar och en rosett framtill och en baktill. Fotot visar flickan framifrån och bakifrån för att visa båda sidorna av klänningen.
Sommarklänning i spets och tyll för flickor
556,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Sommarklänning i spets och tyll för flickor

556,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Letar du efter en speciell sommarklänning till din lilla flicka? Denna sommarklänning i spets och tyll är perfekt för alla speciella tillfällen! Den är tillverkad i ett vackert tyg med spets och tyll och är perfekt för sommarfesten eller bröllopet. Klänningen är helfodrad och har dragkedja baktill.
Saison

QUATRE SAISONS

Matériau

Voile

Longueur de Robes

Hauteur de la cheville

Longueur de Manche (cm)

trois quarts

Décoration

Dentelle

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Sommarklänning i spets och tyll för flickor

Sommarklänning i spets och tyll för flickor är ett perfekt val för speciella tillfällen eller helt enkelt för att ge din lilla prinsessas garderob en touch av sofistikering. Denna utsökta klänning är noggrant tillverkad av högkvalitativa material och erbjuder ditt barn optimal komfort under hela dagen.

Utformad för att få din dotter att lysa

Den här vackra klänningen är gjord av en kombination av polyester, spets och tulle, och har ett vackert spetsöverdrag. Kjolen är mönstrad och utsvängd, vilket gör den perfekt för flippning och den fina spetsen som används i klänningens design ger den en touch av femininitet och sofistikerad elegans. Din lilla flicka kommer att älska denna vackra sommarklänning.

Kungliga detaljer

Vår sommarklänning i spets och tyll för flickor är tillverkad i ett lätt och ljummet polyestertyg med fina spetsdetaljer. Klänningen är lång vid ankeln och har trekvartslånga ärmar, vilket gör den perfekt för de varma dagarna. Dessutom ger voilen en touch av elegans.