Prinsessklänning röd svart nyckelpiga för flickor à la mode
Prinsessklänning röd svart nyckelpiga för Flicka
511,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Prinsessklänning röd svart nyckelpiga för Flicka

511,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Här är en söt prinsessklänning för en flicka i rött och svart som en nyckelpiga. Den raka svarta bysten och underkjolen är röda med svarta prickar som imiterar nyckelpigan. Det här är en fin prinsessklänning som ditt barn kommer att kunna bära på semestern. Kjolen består av flera lager fint veckad tyll som ger klänningen en majestätisk och kunglig look.
Matériau

Voile + Coton +Polyester

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Prinsessklänning röd svart nyckelpiga för Flicka

Den röda, svarta nyckelpigeklänningen för flickor är ett vackert plagg som kommer att få din lilla prinsessas ögon att gnistra. Med sin eleganta design och genomtänkta detaljer är klänningen perfekt för alla speciella tillfällen.

Klänningens klarröda färg ger en touch av glamour och energi, medan det svarta nyckelpigemönstret ger en lekfull och bedårande touch. De små nyckelpigorna är utspridda över hela klänningen och skapar en förtrollande och fängslande effekt.

Söt prinsessklänning med svarta prickar

Den här klänningen i nyckelpigefärger är verkligen originell och kommer att göra din dotter till kvällens prinsessa, eftersom den här röda och svarta klänningen är unik.

Den röda, svarta prinsessklänningen i nyckelpigefärger för flickor är ett verkligt mästerverk inom barnmode. Klänningen är designad med stor uppmärksamhet på detaljer och kvalitet, vilket ger din lilla prinsessa en elegant och bekväm outfit för alla speciella tillfällen.

Designen av denna klänning är ett riktigt mästerverk av barnmode

Designen på den här klänningen är helt enkelt fantastisk.

Prinsessklänning röd svart nyckelpiga för flickor à la mode

Bälte med rosett

Klänningen som visas här är en röd och svart prinsessklänning som liknar en nyckelpiga. Flugan i midjan gör också klänningen vacker. Dragkedja i ryggen.

Den är tillverkad av ett ljusrött satintyg som är mjukt att ta på och lyser svagt i ljuset. Klänningen är utsmyckad med söta svarta nyckelpigemotiv som ger en touch av nyckfullhet och lekfullhet till ensemblen.

Den svartröda nyckelpigeprinsessklänningen för flickor har också en full, voluminös kjol som faller ner till fötterna.