Blå klänning med Snödrottningens prinsesskappa för liten flicka med vit bakgrund
Prinsessan Frost blå klänning med cape för små flickor
454,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Prinsessan Frost blå klänning med cape för små flickor

454,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Snödrottningens blå klänning och cape för små flickor har tillverkats av mjukt, lättviktigt tyg för att göra din lilla prinsessa så bekväm som möjligt. Klänningen omsluter hennes kropp perfekt och framhäver hennes naturliga skönhet. Den ikoniska blå färgen är en omedelbar påminnelse om den mycket älskade karaktären Elsa.
Matière

Polyester

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Prinsessan Frost blå klänning med cape för små flickor

Den här klänningen är tillverkad med omsorg av högkvalitativa material för att garantera komfort och hållbarhet. Det mjuka, lätta tyget gör att din lilla prinsessa kan röra sig fritt samtidigt som hon känner sig som en riktig hjälte.

Den här utklädnaden är perfekt för maskerader, födelsedagar, karnevaler eller bara för att leka runt i huset. Ditt barn kommer att kunna förkroppsliga sin favoritkaraktär och uppleva fantastiska äventyr i sällskap med Anna och Elsa.

En klänning sydd med omsorg

Inspirerad av Disneys berömda animerade film “Snödrottningen” kommer denna förklädnad att förflytta ditt barn till den magiska världen i Arendelle.

Klänningen är tillverkad med stor omsorg av högkvalitativa material för att garantera komfort och hållbarhet. Den är utsmyckad med vackra detaljer som ger en sagolik touch, t.ex. glittrande mönster och isliknande kristaller som fångar ögat. Den ljusblå färgen påminner direkt om Elsas ikoniska outfit.

Blå klänning med Snödrottningens prinsesskappa för liten flicka med vit bakgrund

En fullständig förklädnad

Den matchande capen som fästs baktill på dräkten ger extra elegans till ensemblen. Med sin ljusa himmelsblå färg och fina snöflingemönster förflyttar den bokstavligen ditt barn till ett förtrollande vinterlandskap.

Den här förklädnaden kommer till liv när din lilla prinsessa tar på sig den här magiska klänningen. Hon förvandlas omedelbart till den mäktiga drottning Elsa, som kan hantera is med elegans och charm. Ditt barn kan ha många roliga timmar med att återskapa ikoniska scener från filmen eller hitta på sina egna fantastiska berättelser.