Blå broderad prinsessklänning för moderiktiga flickor
Broderad prinsessklänning för flickor
624,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Broderad prinsessklänning för flickor

624,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Här är en riktig prinsessklänning för din lilla flicka. En löst sittande prinsessklänning med massor av modedetaljer som ger din lilla flicka all den charm och elegans hon behöver när hon bär den. I solida färger och kvalitetsmaterial är detta en vacker prinsessklänning som ditt barn kommer att bli glad över att bära.
Matériau

Voile + Coton +Polyester

Tranche d'âge

3 à 12 ans

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Broderad prinsessklänning för flickor

Den broderade prinsessklänningen för flickor är ett verkligt mästerverk inom barnmode. Klänningen är designad med omsorg om detaljerna och förkroppsligar sagoprinsessornas tidlösa elegans och charm.

Den figursydda överdelen är utsmyckad med vackra, fina broderier som skapar en fantastisk visuell effekt. Guld- och silvertrådarna som används i broderiet ger en extra touch av glamour till denna redan överdådiga outfit.

Broderidetaljer

Se och njut av hur fint utformad bysten på denna broderade prinsessklänning är! De små pärlorna och blommotiven är vackert arrangerade i klänningen. Verkligen en vacker prinsessklänning för din dotter.

Den broderade prinsessklänningen för flickor är ett sant mästerverk av hantverk. Denna underbara klänning är designad för att framhäva skönheten och gracen hos din lilla prinsessa.

Det är en vacker klänning

Den är tillverkad av högkvalitativa material, vilket gör den mjuk och bekväm att bära samtidigt som den är stark och hållbar.

Vackra färger

Varje broderad prinsessklänning finns i en skimrande enfärgad modell. Fråga din dotter om hennes favoritfärg och ge henne rätt klänning. Det blir också en fin jul- eller karnevalspresent.

Klänningen är utsmyckad med fina, eleganta broderier som ger en touch av sofistikering och charm till ensemblen. Broderiet är gjort med stor uppmärksamhet på detaljer, vilket gör det helt fantastiskt.

Klänningen har också en full, spretig kjol som får din lilla flicka att se ut som om hon svävar på ett moln. Klänningens livstycke är utformat för att passa ditt barns kropp perfekt, vilket gör den mycket bekväm att bära.