Blå Snow Queen-prinsessklänning med långa ärmar och paljettdetaljer
Långärmad blå Frost Prinsessklänning för små flickor
454,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Långärmad blå Frost Prinsessklänning för små flickor

454,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Denna underbara långärmade blå Snow Queen-prinsessklänning för små flickor är tillverkad med största omsorg och högkvalitativa material, vilket ger optimal komfort som kommer att glädja ditt barn under hennes imaginära äventyr. De långa ärmarna ger klänningen en sofistikerad touch och håller din lilla flicka varm under kyliga kvällar.
Matière

Polyester

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Långärmad blå Frost Prinsessklänning för små flickor

Den här klänningen är inte bara en kostym, den är också en bärare av berättelser, drömmar och ädla värderingar. Den uppmuntrar små flickors livliga fantasi genom att låta dem kliva in i skorna på en omtänksam och modig prinsessa som övervinner alla svårigheter tack vare sin kärlek och sitt självförtroende.

Lilla flickor kommer att älska att bära den och aldrig vilja skiljas från den igen!

En glittrande klänning

Den här underbara klänningen är tillverkad av högkvalitativa material och har ett mjukt, bekvämt tyg som känns bra mot barns ömtåliga hud.

De långa ärmarna är perfekta för svalare temperaturer eller för att ge klänningen en extra touch av elegans. Dessutom påminner den ljusblå färgen om den förtrollade världen i originalfilmen. Den är gnistrande och kommer att lysa starkt på din söta lilla flicka.

En magnifik modell

Den här exceptionella klänningen är dekorerad med vackra motiv inspirerade av kungariket Arendelle. Glittrande snöflingor pryder överdelen och ger klänningen en magisk touch. Den fulla kjolen ger en snurrande effekt när den bärs, vilket ger varje rörelse en förtrollande air.

Den tidlösa, eleganta designen gör denna klänning perfekt för alla speciella tillfällen: födelsedagar, karnevaler, kostymfester eller bara vardagsskoj! Den gör det också möjligt för små flickor att förkroppsliga sin favoritkaraktär – Elsa – samtidigt som de utvecklar sin fantasi och kreativitet.