Snödrottningen Princess Elsa-klänning för flickor med kompletta tillbehör
Frost Prinsessan Elsa-klänning för flickor
454,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med01/05/2024

Frost Prinsessan Elsa-klänning för flickor

454,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

För din dotter som älskar prinsessor finns här en fantastisk maskeradklänning som Snödrottning. Alla tillbehör ingår: handskar, hästsvans, krona osv. Det är verkligen en fantastisk allround-outfit. Klänningen är elegant dekorerad med snöflingemotiv och glittrande paljetter som ger outfiten en touch av magi.
Matériau

Coton et Polyester

Storlek

2 år, 3 år, 4 år, 5-6 år, 7-8 år, 8-9 år

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Frost Prinsessan Elsa-klänning för flickor

Snödrottningen Prinsessan Elsa klänning för flickor är ett vackert plagg inspirerat av den berömda Disney-animerade filmen “Snödrottningen”. Klänningen är speciellt utformad för att ge din lilla prinsessa den magiska upplevelsen av att förkroppsliga sin favoritkaraktär, den vackra och modiga Elsa.

Din lilla prinsessa kommer att bli förtjust över att ta på sig den här klänningen och fördjupa sig i Snödrottningens magiska värld.

Klänning av Elsa

Vid olika tillfällen kommer din dotter att vilja klä ut sig eller klä sig som en prinsessa från Snödrottningen. Här har du möjligheten att göra hennes dröm till verklighet med detta fantastiska kompletta set.

Snödrottningen Elsas prinsessklänning är ett perfekt val för alla små flickor som drömmer om att bli prinsessa.

Den här underbara klänningen är inspirerad av den ikoniska karaktären Elsa, Snödrottningen, och är designad för att ge din lilla flicka en kunglig look.

25501-6e8aeb.jpeg
25501-479f35.jpeg

Snödrottning Prinsessa

Snödrottningen är alltid en sådan hit bland små flickor. Här är något som kan förvandla din dotter och göra henne väldigt glad med denna klänning och tillbehör.

Klänningen är tillverkad av högkvalitativa material för att säkerställa att den är bekväm att bära samtidigt som den ser bra ut. Tyget är mjukt och silkeslent att ta på, med en glansig yta som ger klänningen en touch av glamour.

Klänningen är också lätt och andas, vilket gör att ditt barn kommer att känna sig bekväm hela dagen.