Snödrottningen Elsa - klänning med cape för flickor
Elsa Frost Klänning för flickor
340,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Elsa Frost Klänning för flickor

340,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Elsa Snow Queen-klänningen för flickor är det perfekta valet för alla små flickor som är fans av Disneys animerade succéfilm. Den här vackra klänningen är designad med stor detaljrikedom och ser exakt ut som den klänning som Elsa bär i filmen.
Matière

Polyester

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Elsa Frost Klänning för flickor

Designad med omsorg, denna klänning är avsedd för maskerader eller helt enkelt för att ge till små flickor som en exceptionell gåva som de aldrig kommer att glömma.

Bring din lilla flickas fantasi till liv med denna fantastiska maskeradklänning, hon kommer säkert att bli förtjust över detta otroliga val som kommer att göra alla galna av avund.

Prinsessklänning

Elsa Snow Queen-klänningen för flickor är den perfekta outfiten för alla små flickor som drömmer om att bli prinsessor. Den här underbara klänningen är baserad på den ikoniska hjältinnan från den berömda animerade filmen.

Alla dessa egenskaper gör klänningen till ett perfekt val för alla tillfällen, oavsett om det är Halloween eller ett kreativt barnkalas.

9606-d521d6.jpeg

Ett komplett paket

Den här klänningen är en del av ett komplett set med olika matchande tillbehör, som en tiara eller en cape och handskar, så att barnen är fullt utrustade för sin fantasifulla lek.

Klänningen efterliknar perfekt Elsas outfit från den berömda filmen Snödrottningen. Den har också långa ärmar som är något utsvängda vid manschetterna, vilket ger en extra touch av elegans.