Röd prinsessdräkt i 4 delar för en flicka i ett hus
Röd prinsessdräkt i 4 delar för flickor
1079,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Röd prinsessdräkt i 4 delar för flickor

1079,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Denna utklädnad för flickor består av 4 delar och inkluderar en spetsklänning, ett par strumpor, en hatt och ett par shorts. Det är den perfekta utklädnaden för att förverkliga din dotters dröm om att se ut som en prinsessa.
Färg

Röd

Matériau

Polyester, coton

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Röd prinsessdräkt i 4 delar för flickor

Den klarröda klänningen är utsmyckad med eleganta detaljer som volanger i tyll och guldmotiv på bysten. De puffade ärmarna ger en extra feminin touch till denna redan fantastiska ensemble.

Oavsett om det är för maskerader eller bara för att ha kul i sin egen fantasivärld kommer dina barn att älska att bära detta otroligt välgjorda set, som presenteras i en elegant förpackning, redo att ge bort eller lägga undan efter varje användning.

Perfekt för maskeradtillställningar

Den första delen är en röd klänning inspirerad av den klassiska stilen hos europeiska kungliga klänningar. Den har en figursydd överdel som faller ner mot den fylliga, lyxiga kjolen, vilket skapar en vacker kunglig silhuett. De långa ärmarna är också exponerade och dekorerade med delikat spets längs manschetterna.

Den andra måste-ha-accessoaren är hatten, perfekt matchad med klänningens färg. Denna subtila detalj ger extra gnista till kostymens överdådiga och majestätiska utseende.

Prinsessdräkt i bomull

Den här förklädnaden för flickor är gjord av mjukt bomullsmaterial för din loulous ömtåliga hud. Den finns i flera olika storlekar för barn i alla åldrar.

Den här tidlösa dräkten är perfekt för speciella tillfällen som födelsedagsfester, bröllop och andra firanden. Oavsett om det är som en gåva eller helt enkelt som ett sätt för ditt barn att uppfylla sin prinsessdröm, är denna fantastiska röda prinsessdräkt i 4 delar ett måste för alla små älskare av kungligheter!