Prinsessan Jasmine-utklädnad för flickor med vit bakgrund
Prinsessan Jasmine-utklädnad för flickor
454,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med01/05/2024

Prinsessan Jasmine-utklädnad för flickor

454,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Vår prinsessdräkt Jasmine för flickor är en magnifik och elegant dräkt som kommer att få din lilla prinsessa att drömma sig bort till Aladdins magiska värld. Dräkten är inspirerad av den ikoniska Disney-karaktären och är noggrant utformad för att ge en autentisk och fängslande look. Kostymen är tillverkad av högkvalitativa material och är både mjuk och bekväm att bära.
Färg

Grön

Matériau

Polyester

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Prinsessan Jasmine-utklädnad för flickor

Den här maskeraddräkten för flickor är en vacker kostym som gör att din lilla prinsessa kan fördjupa sig i Aladdins magiska värld.

Designade med noggranna detaljer och stor uppmärksamhet på efterbehandling. Dräkten består av en elegant, sagolik klänning, trogen den som bärs av prinsessan Jasmine i filmen.

Dräkten är gjord i samma stil som den som bärs av prinsessan Jasmine i filmen

Dräkten är tillverkad av ett högkvalitativt satintyg som är mjukt att ta på och bekvämt att bära. Den ljusgröna färgen påminner om Orientens livfulla färger, medan guldutsmyckningarna ger en touch av lyx och förfining.

Noggrant utformad för optimal komfort

Jasmine prinsessdräkt för flickor är en vacker och elegant dräkt som kommer att få din lilla prinsessas ögon att gnistra.

Inspirerad av den ikoniska karaktären från den animerade filmen Aladdin är denna dräkt perfekt för alla speciella tillfällen som födelsedagsfester, karnevaler eller temakvällar.

Den här dräkten är noggrant utformad för att ge optimal komfort för ditt barn samtidigt som de kan fördjupa sig i den magiska världen i Agrabah. Den är tillverkad av högkvalitativa material och är mjuk att ta på och bekväm att bära.

Utsmyckad med överdådiga detaljer

Klänningen är utsmyckad med överdådiga detaljer som guldbroderier, glittrande paljetter och gnistrande pärlor, vilket ger den en kunglig look.

Ditt barn kommer att känna sig som en riktig prinsessa när hon bär denna förklädnad. Dessutom ingår ett matchande pannband för att göra prinsessan Jasmin-looken komplett.

Med det här pannbandet kan din lilla prinsessa verkligen komma under huden på sin favoritkaraktär och ha magiska äventyr.