Elsa snödrottning ll prinsessklänning för flickor med vit bakgrund
Elsa Frost prinsessklänning för flickor
454,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Elsa Frost prinsessklänning för flickor

454,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Upptäck vår Elsa Snow Queen II-prinsessklänning för flickor är ett vackert plagg, som är inspirerat av den berömda karaktären Elsa, denna klänning är det perfekta valet för alla de speciella tillfällen då ditt barn vill känna sig som en riktig drottning. Klänningen är tillverkad med omsorg och känsla för detaljer och är designad för optimal komfort.
Matériau

Polyester

Färg

Violett

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Elsa Frost prinsessklänning för flickor

Den här Elsa Snow Queen II prinsessklänningen för flickor är ett vackert plagg som kommer att få varje liten prinsessas ögon att gnistra.

Den här klänningen är inspirerad av den berömda karaktären Elsa och är designad med omsorg och känsla för detaljer för att återskapa elegansen och magin i Snödrottning II-universumet.

Den här klänningen är tillverkad av högkvalitativa material och är mjuk, bekväm och hållbar.

Klänningens ljusa och livfulla färger, som islila och gnistrande vitt, ger ensemblen en touch av förtrollning.

Bekväm och slitstark!

Vår klänning för flickor är ett vackert plagg som kommer att få alla små prinsessors ögon att lysa.

Den här klänningen är tillverkad av högkvalitativa material och är mjuk, bekväm och hållbar. Den har en lång, böljande klänning som faller graciöst mot fötterna och ger en touch av förtrollning till varje rörelse.

Överdelen av klänningen är utsmyckad med glittrande mönster och glänsande paljetter, som efterliknar de ikoniska snöflingorna från filmen.

Perfekt för maskerader

Prinsessklänningen har också långa ärmar i skir tyll, dekorerade med fina silver- och lila broderier.

Dessa ärmar ger en touch av sofistikering och elegans till ensemblen, samtidigt som de påminner om Elsas unika stil. Klänningens krage är utsmyckad med en snöflingedetalj som ger en elegant och raffinerad finish.

Den här Elsa Snow Queen II-prinsessklänningen för flickor är perfekt för maskerader, födelsedagar, shower eller bara för att leka och ha kul.