Flerfärgade justerbara ringar för små flickor
Flerfärgade justerbara ringar för små flickor
170,00 kr284,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Flerfärgade justerbara ringar för små flickor

170,00 kr284,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Upptäck denna fina justerbara ring för små flickor. Ett originellt och lite excentriskt smycke som passar perfekt att bära vid alla tillfällen. Denna ring kommer att se fantastisk ut på din lilla prinsessas finger. Den kommer att sätta pricken över i:et på hennes look. Dessa ringar är också ett utmärkt val som present till en liten flicka.
Matériaux

Alliage de zinc, Acrylique

Färg

Flerfärgad

Modell

10 stycken, 36 stycken

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Flerfärgade justerbara ringar för små flickor

Mångfärgade justerbara ringar för små flickor är bedårande, lekfulla modeaccessoarer som ger en touch av nyckfullhet till alla outfits.

Ringarna är specialdesignade för små händer och är justerbara för att passa barns känsliga fingrar perfekt. De ljusa och varierande färgerna på ringarna ger en rolig och lekfull dimension till din lilla flickas utseende, så att hon kan uttrycka sin unika personlighet.

Flerfärgade ringar med olika mönster

Letar du efter en färgglad och snygg ring till din lilla flicka? Du behöver inte leta längre än till vårt urval av flickringar, speciellt designade för unga flickor.

Mångfärgade justerbara ringar för små flickor är en bedårande och rolig modeaccessoar som ger en touch av färg och nyckfullhet till alla outfits.

Dessa ringar är speciellt utformade för små flickor, med justerbara storlekar som passar alla fingrar. Varje ring är tillverkad av högkvalitativa material, som färgglada pärlor, glittrande strass och syntetiska ädelstenar, som ger varje ring en touch av glamour och glitter.

Flerfärgade justerbara ringar för små flickor

Vacker ring till en flicka

Dessa ringar för flickor är perfekta för alla små prinsessor. Med olika färger och vackra mönster kommer din dotter garanterat att älska att bära dessa ringar. Dessutom är de justerbara.

De ljusa och varierande färgerna på dessa ringar är perfekta för små flickor som gillar att leka med färger och texturer. Dessa mångfärgade justerbara ringar för små flickor är också mycket lätta att bära och matcha med vilken outfit som helst.

Ringarna kan bäras ensamma eller i kombination med andra smycken för att skapa en unik, personlig look. Ringarna är lätta och bekväma att bära, vilket gör dem perfekta för vardagsbruk.