Enhörningsörhängen med strass på satintyg
Örhängen i strass med enhörning för flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Örhängen i strass med enhörning för flickor

170,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Unicorn rhinestone girl earrings är det perfekta valet för små flickor som älskar enhörningar. De vackra örhängena har en fin enhörningsdesign som pryds av gnistrande och skimrande kristaller. Dessa smycken har tillverkats av högkvalitativa material för att garantera barnens säkerhet och komfort.
Matière

Alliage de zinc, Cristal

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Örhängen i strass med enhörning för flickor

Enhörningsörhängen i strass för flickor är en förtrollande modeaccessoar som ger alla outfits en touch av magi och förtrollning. Dessa förtjusande örhängen är speciellt designade för små flickor som älskar enhörningar och glitter.

Den eleganta silhuetten och de graciösa kurvorna kommer att fånga ditt barns fantasi och få henne att känna sig som en riktig prinsessa.

Bedårande örhängen

De här örhängena är designade i en söt och elegant stil med den ikoniska formen av en enhörning, prydd med glittrande kristaller.

Örhängena är tillverkade av slitstark zinklegering och har en slät, glänsande yta som ger extra lyster till alla outfits. De omsorgsfulla detaljerna på enhörningens huvud, inklusive de mjuka ögonen och det spetsiga hornet, gör dessa accessoarer ännu mer tilltalande för små barn.

Enhörningsörhängen med strass på satintyg

Att lysa med tusen ljus

Enhörningshuvudena är helt täckta av glittrande strass som ger örhängena ett subtilt gnistrande. Strassstenarna är noggrant fastsatta för att förhindra att de faller ner eller tappas bort när de bärs.

De här enhörningsörhängena för flickor är tillräckligt små för att passa perfekt i barns känsliga öron utan att vara för stora eller iögonfallande. De har också säkra lås som ser till att örhängena sitter på plats under hela dagen.