Musse Pigg-halsband med enkla kristaller för flickor - olika utföranden
Musse Pigg-halsband med enkla kristaller för flickor
227,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Musse Pigg-halsband med enkla kristaller för flickor

227,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Detta enkla halsband med Musse Pigg och kristaller för flickor är perfekt för att ge din lilla flicka en touch av glamour. Dessutom, om hon är ett Musse Pigg-fan, kommer hon att bli glad över att ha detta halsband. Gör henne glad genom att köpa ett till henne.
Matériaux

Alliage de zinc

Taille

45cm

Poids

1.8g

Färg

Rose, Vit

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Musse Pigg-halsband med enkla kristaller för flickor

Det är också perfekt för Disney-evenemang, som ett besök på Disneyland eller en fest med Musse Pigg-tema. Med sin charmiga design och glittrande kristaller kommer halsbandet garanterat att få varje liten flicka att le.

Halsbandet Musse Pigg med enkla kristaller för flickor är ett förtrollande smycke som förkroppsligar både oskuldsfullheten och den tidlösa charmen hos den ikoniska Disney-karaktären.

Elegant halsband

De enkla kristallerna är fina och eleganta på detta flickhalsband är vackra och av hög kvalitet.Det här är det perfekta halsbandet för alla speciella tillfällen.

Halsbandet Musse Pigg med enkla kristaller för flickor är ett elegant och lekfullt smycke som kommer att tilltala alla små flickor som är Disney-fans. Halsbandet är tillverkat av silverpläterad metall av hög kvalitet, vilket gör det mycket tåligt och långlivat.

Hängsmycket med Musse Piggs huvud är prytt med gnistrande kristaller som ger smycket en touch av glamour och glitter.

Halsband med Musse Pigg

Hängsmycket Mickey Mouse på detta halsband är enkelt men ändå elegant. Detta halsband är av god kvalitet. Dessutom är det tillräckligt lätt för att inte tynga ner henne.

Kristallerna är noggrant slipade för att reflektera ljuset på ett dramatiskt sätt, vilket skapar en gnistrande effekt som garanterat kommer att väcka uppmärksamhet.

Halsbandet är utformat för att vara enkelt att bära och justera, tack vare den fina, lätta kedjan som passar perfekt runt barns halsar.