Snödrottningens halsband med hjärthänge mot vit bakgrund
Halsband med Frost hjärthänge
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Halsband med Frost hjärthänge

227,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Detta halsband med Snödrottningens hjärta är tillverkat av slitstarka och tåliga material och är utformat för att hålla länge och väcka uppmärksamhet. Hjärtsymbolen representerar perfekt de djupaste värdena av kärlek och tillgivenhet. Hängsmycket är omsorgsfullt utformat med noggranna detaljer som gör det till ett unikt föremål. Systrarna Elsa och Anna är mycket väl representerade.
Matière

Alliage, verre

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Halsband med Frost hjärthänge

Halsbandet med Snödrottningens hjärthänge är en förtrollande juvel som perfekt fångar den magiska och fängslande andan i den berömda animerade Disney-filmen. Det här vackra halsbandet är designat för alla fans av Snödrottningen, oavsett om de är unga eller bara unga i hjärtat.

Det hjärtformade hänget är tillverkat av en högkvalitativ legering, vilket ger det exceptionell hållbarhet. Det är prytt med strålande, färgglad emalj som föreställer de ikoniska Snödrottningfigurerna Elsa, Anna och Olaf. Varje detalj är omsorgsfullt utformad för att troget återskapa de karakteristiska dragen hos dessa älskade karaktärer.

Ett sött halsband

Halsbandet med Snödrottningens hjärta är ett elegant och raffinerat smycke som kommer att glädja fans av den berömda Disney-serien. Detta fantastiska halsband är tillverkat av förstklassiga material och har utformats med omsorg för att erbjuda tidlös skönhet och exceptionell kvalitet.

Oavsett om du letar efter en present till din dotter eller till dig själv, kommer detta halsband säkert att uppskattas av alla som älskar eleganta men roliga Disney-smycken.

I form av ett vackert hjärta

Om du är ett fan av drottning Elsa och prinsessan Anna är detta vackra halsband med hjärthängen perfekt för dig. Den eleganta och fina designen på hjärtat, som pryds av en präglad design inspirerad av filmen Snödrottningen, gör detta smycke unikt och speciellt.

Hänget har ett lättanvänt karbinlås för maximal säkerhet. Hängsmycket mäter ca 2 cm x 2 cm. Med sin tidlösa design och hållbara kvalitet är det ett säkert vinnande val.