Ett par regnbågsörhängen mot en vit bakgrund
Färgglada örhängen med regnbågsflicka
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Färgglada örhängen med regnbågsflicka

227,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

De färgglada regnbågsörhängena är en modern, trendig accessoar som ger alla looker en touch av skoj. De är roliga, lätta och bekväma för unga tjejer att bära. Designen är färgglad och originell, och de finns i en liten storlek. Det är dags för den stora dagen!
Matière

Métal

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Färgglada örhängen med regnbågsflicka

En charmig modell

Med sin blandning av livfulla, lysande färger är detta par örhängen den perfekta accessoaren för att ge en touch av lekfullhet till outfits.

Den här lilla pärlan består av mångfärgade stenar som är harmoniskt arrangerade på en guld- eller silverbas och fångar ljuset perfekt och låter de olika nyanser som är kopplade till varje färgad sten reflekteras. Det är som en regnbåge som dansar på ditt öra och förflyttar dig direkt till enhörningarnas förtrollade värld!

8278-082e04.jpeg

Ett praktiskt lås

Tack vare sin eleganta och raffinerade design passar dessa smycken alla hudtyper. De är lätta att bära med sina diskreta mått, passar unga flickors smak och är trevliga att bära.

Knappens utformning gör att öronpropparna kan sitta kvar hela dagen utan risk för att lossna. De är hudvänliga för att begränsa risken för allergier. Din lilla flicka kommer att älska att ha dem på sig i skolan eller på helgen.