Grönt örhänge i form av en dinosaurie som bärs av en kvinna
Originella örhängen för flickor – grön dinosaury
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Originella örhängen för flickor – grön dinosaury

170,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

De originella gröna dinosaurieflickörhängena är ett ovanligt smycke som kommer att tilltala små flickor som gillar dinosaurier. De har en unik design med otroligt realistiska detaljer som ger en rolig och lekfull touch till alla stilar. Den ljusgröna färgen matchar dinosauriernas silhuett och ger intrycket av att varelsen hänger från örat.
Matière

Métal, Plastique

Färg

Grön

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Originella örhängen för flickor – grön dinosaury

De ursprungliga gröna dinosaurieörhängena är en lekfull och unik modeaccessoar som kommer att glädja små flickor med en passion för dinosaurier. Dessa bedårande örhängen är utformade för att ge en touch av nyckfullhet till alla outfits.

Den originella designen på dessa gröna dinosaurieörhängen gör dem till ett perfekt val för unga tjejer som gillar att sticka ut.

I originalmodell

Om du letar efter något lite annorlunda än traditionella pärl- eller diamantörhängen är dessa örhängen precis vad du behöver! Deras unika design har en bedårande dinosaurie med noggranna detaljer, perfekt rekonstruerad för att se ut som något en paleontologisk forskare skulle göra!

Det ser ut som om dinosaurien hänger från örat, vilket ger detta smycke en rolig twist. Dessutom är de lätta, så de är perfekta för dina barn att bära varje dag.

Grönt örhänge i form av en dinosaurie som bärs av en kvinna

Trevlig att bära

De djupa, klara gröna nyanserna på dessa gröna dinosaurier är perfekta för små flickor som älskar fossiler och allt som har att göra med varelser från det förflutna! Den välritade dinosaurieformen kommer säkert att glädja nyfikna barn.

De har specialdesignats med allergivänliga, säkra och trygga material. De är bekväma att bära hela dagen eftersom de inte orsakar någon irritation eller allergi. Och tack vare deras överlägsna kvalitet kommer de att förbli vackra även efter lång användning.