Sött katthalsband med silverpärlor för flickor
Sött katthalsband för flickor
227,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Sött katthalsband för flickor

227,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Upptäck detta fina halsband med sött katthänge för flickor. Ett elegant smycke med originell design, speciellt framtaget för små prinsessor. Ge det till din dotter att bära vid viktiga tillfällen. Oavsett tillfälle kommer detta halsband att bli ett värdefullt tillskott till alla unga flickors smyckessamling.
Matériau

Alliage de zinc

Taille

45cm

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Sött katthalsband för flickor

Halsbandet Cute Cat Pendant Necklace for Girls är ett delikat och charmigt smycke som kommer att glädja både kattälskare och fashionistas. Halsbandet är omsorgsfullt designat för att fånga essensen av kattens elegans och skönhet. Hänget föreställer en bedårande kattunge med stora glittrande ögon och små spetsiga öron.

Hänget kan bäras varje dag och ger alla outfits en touch av sötma och charm. Oavsett om du går till skolan, ut med vänner eller på speciella tillfällen kommer detta halsband alltid att vara ett elegant och trendigt val.

Vackert halsband

Den här bijouen är faktiskt en perfekt accessoar till en elegant klänning eller en enkel outfit. Din dotter kommer att kunna bära detta söta halsband i skolan också.

Det söta katthalsbandet för flickor är ett elegant och charmigt smycke som kommer att glädja alla unga flickor med en passion för katter. Halsbandet är tillverkat av högkvalitativa material, som sterlingsilver eller rostfritt stål, vilket ger det lång hållbarhet och en glänsande finish.

Halsband med katt

Ge din lilla flicka en fin present med detta katt hängande halsband. Detta kattformade halsband blir en fin present till din dotter.

Det kattformade hänget är den centrala punkten i detta halsband. Det är dekorerat med noggranna detaljer, som glittrande kristallögon och känsliga öron, som ger en touch av sofistikering till ensemblen.

Katten finns också representerad i halsbandet

Katten är också avbildad i en bedårande pose, vilket gör det till ett perfekt val för djurälskande tjejer.