Flickhalsband med hängsmycke i silver med katt
Flickhalsband med hängsmycke av katt
227,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Flickhalsband med hängsmycke av katt

227,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Detta kattformade hängsmycke för flickor är perfekt för alla kattälskande flickor! Det bedårande katthängsmycket får henne att känna sig snygg och modern, medan silver- eller guldkedjan ger en sofistikerad touch.
Métériau

Cuivre

Longeur de la chaîne

45cm

Taille pendentif

2.5×2.5cm

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Flickhalsband med hängsmycke av katt

Det är också justerbart för att passa olika halsstorlekar, vilket innebär att din lilla flicka kommer att kunna bära det under lång tid. Detta hängande katthalsband för flickor är en perfekt present till födelsedagar, semestrar eller bara för att göra din lilla flicka glad.

Hon kommer att bli överlycklig över att få ett så unikt och speciellt smycke som speglar hennes personlighet och kärlek till katter. En perfekt present för alla tillfällen.

Enkelt och stilrent

Dettaenkla och stilrena halsband är perfekt för din flicka. Det bedårande kattformade hänget kommer garanterat att glädja henne.

Det kattformade hängsmycket för flickor är ett charmigt och bedårande smycke som kommer att glädja alla kattälskande små flickor. Halsbandet är tillverkat av högkvalitativa material, vilket gör det hållbart och slitstarkt.

Det kattformade hänget är det centrala i halsbandet och det är utformat för att se ut som en söt kattunge med ljusa ögon och en liten leende mun.

Underbar gåva

Detta flickans katt hängande halsband, en perfekt present för alla tillfällen! Din dotter kan ta det till skolan eller någon fest.

Kattungen sitter på sina bakben, redo att leka och ha kul. Detaljerna i hänget är omsorgsfullt utformade för att ge kattungen liv och göra varje aspekt realistisk. Själva halsbandet är smalt och elegant, vilket gör det lätt att bära och bekvämt runt halsen.