Uppsättning med 12 justerbara ringar med blommor och djur för flickor i en ask med valfri design
Uppsättning med 12 justerbara ringar med blommor och djur för flickor
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Uppsättning med 12 justerbara ringar med blommor och djur för flickor

170,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Älskar din lilla prinsessa att vara vacker? Välj då denna uppsättning med 12 justerbara ringar för små flickor. Ett sublimt smycke som hon kommer att älska. Dessa eleganta och stilrena ringar är den perfekta accessoaren till en kvällsoutfit. Detta set med ringar är perfekt för små flickor som gillar att komplettera sina outfits.
Matériaux

Alliage de zinc

Färg

Flerfärgad

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Uppsättning med 12 justerbara ringar med blommor och djur för flickor

Setet med 12 justerbara ringar med blommor och djurmotiv för flickor är ett förtrollande set som får små prinsessors ögon att glittra. Varje ring är omsorgsfullt tillverkad med kärlek och omsorg för att fånga essensen av natur och djur.

Blommorna är skira och eleganta, med detaljerade kronblad och livfulla färger som för tankarna till vackra trädgårdar i blom. De representerade blommorna sträcker sig från romantiska rosor till glada prästkragar och graciösa tulpaner.

Färgglad och elegant ring

Letar du efter enspecialring till din lilla flicka?Sök inte längre än till vårt urval av vackra, färgglada justerbara ringar!Din lilla flicka kommer att älska det vackra mönstret och de klara färgerna.

12 justerbara ringar med blommor och djurmotiv för flickor är en underbar uppsättning smycken som alla små flickor kommer att älska. Varje ring är noggrant tillverkad för att ge en fin finish och färgglada mönster som kommer att glädja barns ögon.

Ringarna är tillverkade av högkvalitativa material, vilket garanterar att de är hållbara och slitstarka. Ringarna är också justerbara, så att barn enkelt kan anpassa dem till sin fingerstorlek.

Snygga ringar med blommor och djur

Välj dessa vackraringarna för små flickor. Med flera färger och flera mönster har din dotter massor av valmöjligheter att bära.

Motiven med blommor och djur är varierade och mycket vackra. Blommorna representeras i olika färger och former, medan djuren inkluderar katter, kaniner, fåglar och fjärilar.

Blomster- och djurmotiven är varierade och mycket vackra

Varje ring är unik och har en charmig design som kommer att glädja barn.