Prinsessryggsäck för moderiktiga flickor
Prinsessryggsäck för flickor
568,00 kr624,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Prinsessryggsäck för flickor

568,00 kr624,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Prinsessryggsäcken för flickor är en oumbärlig modeaccessoar för alla spirande små prinsessor. Den eleganta och feminina ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativt material och är den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet.
Matériau Principal

Oxford

Poids

0.65kg

Composition du Matériau

nylon

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Prinsessryggsäck för flickor

Omärksamheten för detaljer slutar inte där. De justerbara axelremmarna har bekväma dynor som minskar trycket på axlarna under hela dagen. Den robusta dragkedjan ser till att inget faller ur väskan under transport, medan det övre handtaget gör den lätt att bära om ditt barn behöver röra sig snabbt. Prinsessryggsäcken är underbart mångsidig och kan användas för alla evenemang – den är perfekt för att bära skolgrejer, men också praktisk när du reser till mormor på helgen eller på en familjeutflykt.

Den har också ett stort, rymligt huvudfack som enkelt rymmer allt det viktigaste som behövs för en dag full av äventyr.

En vackert färgad väska

Den här ryggsäcken är designad med stor omsorg om detaljerna för att skapa en helt unik design. Med sina skimrande färger och förtrollande mönster kommer den säkert att tilltala små prinsessor.

Den här ryggsäcken är tillverkad av slitstarka material och har skapats med komfort och hållbarhet i åtanke. Det högkvalitativa nylontyget är vattenavvisande och lätt att rengöra. De breda, vadderade axelremmarna ger också all den komfort du behöver när du bär den. Oavsett om det är för en skolaktivitet eller en familjeutflykt är den perfekt för att förvara alla de små skatter som är viktiga i din lilla prinsessas liv.

Prinsessryggsäck för moderiktiga flickor

Ergonomisk ryggsäck

Ryggsäcken för prinsessor är tillverkad av slitstarka, tåliga material och har flera rymliga fack. Ett stort huvudfack som rymmer böcker, anteckningsböcker och andra viktiga skolmaterial är försett med en kraftig dragkedja för att förhindra att saker tappas bort. De justerbara axelremmarna är vadderade för optimal komfort när du bär ryggsäcken.

Den här väskan är kärleksfullt designad med känsla för detaljer i varje söm och blank yta, och kommer säkert att bli din lilla flickas favorit under lång tid framöver! Väskans design ger en magisk touch med ett tryck som visar silhuetten av olika berömda prinsessor.