Regnbågsfärgad ryggsäck för liten flicka med vit nyckelring
Regnbågsryggsäck för små flickor
624,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Regnbågsryggsäck för små flickor

624,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Om du letar efter en present som får din lilla flicka att skrika av glädje ska du ge henne den här regnbågsryggsäcken. Den är perfekt för att hålla ordning och reda på alla hennes skolgrejer. Ultrafärgglad med ett enhörningsmotiv, du hittar också en plyschboll som dekoration på framfickan. Det är en härlig accessoar som alla hans skolkamrater också skulle älska att ha!
Tranche d'âge

4 à 12 ans

Matière

Polyuréthane

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Regnbågsryggsäck för små flickor

Regnbågsryggsäcken för små flickor är en helt bedårande och funktionell accessoar som kommer att glädja ditt barn. Med sina ljusa, glada färger ger ryggsäcken en touch av magi och nyckfullhet till alla outfits.

Den här ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativa material och är både hållbar och tålig, perfekt för att följa med din lilla flicka på alla hennes äventyr.

En stadig ryggsäck

Den här regnbågsfärgade ryggsäcken är perfekt för elever i grundskolan. Den är tillverkad av ett material som är tillräckligt robust för att din dotter ska kunna bära alla sina skolmaterial.

Hon kommer också att älska den färgglada designen, som ger en touch av skoj till denna originella och söta skolväska.

Regnbågsryggsäcken för små flickor är en bedårande och praktisk modeaccessoar som kommer att glädja de yngsta. Med sina klara, skimrande färger är den här ryggsäcken en riktig regnbåge att bära på ryggen.

Ryggsäck med flera fickor

Den här ryggsäcken har ett huvudfack och en framficka med hjärtmotiv. Den har också två sidofickor i mesh för förvaring av t.ex. vattenflaskor.

En välorganiserad väska som rymmer alla saker som din lilla flicka behöver i skolan.