Skolväska i 3 delar för moderiktiga tjejer
3-delad skolväska för flickor
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

3-delad skolväska för flickor

1136,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Välj detta set med 3-delade väskor för flickor. Dessa väskor är nödvändiga för att börja skolan. De består av en ryggsäck, en handväska och ett pennfodral för flickor. Dessa set är bedårande tack vare deras glittriga Eiffeltornsmotiv. Den andra väskan är ett praktiskt pennfodral, perfekt för att förvara alla dina pennor, blyertspennor och andra pappersvaror.
Färg

Violett

Matériau

Nylon

Poids

1.7kg

Sexe

Filles

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

3-delad skolväska för flickor

Detta set innehåller tre väskor som är noggrant utformade för att uppfylla din lilla flickas alla behov. Den första väskan i setet är en rymlig ryggsäck med gott om plats för böcker, anteckningsböcker och andra viktiga skolmaterial.

Dessutom är den lätt att rengöra tack vare det vattentäta innerfodret. Denna uppsättning skolväskor för flickor är inte bara praktisk, utan ser också bra ut. De finns i en mängd olika attraktiva mönster och färger som din lilla prinsessa garanterat kommer att älska.

Ryggsäck med infällbart skaft för barn

ryggsäcken har tillräckligt med utrymme för böcker, vattenflaskor, anteckningsböcker och brevpapper. Den har ett infällbart skaft för att passa ditt barns längd.

Skolväskset i 3 delar för flickor är det perfekta valet för unga flickor som vill lägga till en touch av stil och funktionalitet i sitt skolliv.

Detta set innehåller tre olika väskor, var och en utformad för att möta de specifika behoven hos kvinnliga studenter.

Rullande ryggsäck för flickor

ryggsäcken har två hjul så att din dotter kan bära runt den som en resväska. Du kan också bära den på axlarna tack vare de dubbla axelremmarna.

Den första väskan är en rymlig ryggsäck med flera fack för enkel förvaring av böcker, anteckningsböcker och skolmaterial. De vadderade axelremmarna ger extra axelkomfort, medan det övre handtaget gör det enkelt att bära väskan för hand.