Pat' Patrol-ryggsäck med tryck för moderiktiga flickor
Ryggsäck med Paw Patrol Tryck för flickor
397,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Ryggsäck med Paw Patrol Tryck för flickor

397,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Här är en söt liten ryggsäck så att din dotter kan gå till sin förskoleklass och se glad ut. Ryggsäcken är tryckt i Patrullens färger, så det är bara att välja sin favoritkaraktär. En utmärkt presentidé.
Matériau

Flanelle

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Ryggsäck med Paw Patrol Tryck för flickor

Designen på denna ryggsäck är inspirerad av ett av småbarnens favoritprogram, Pat’ Patrol. Huvudpersonen, Chase, finns på framsidan av väskan.

Den här väskan är tillverkad av slitstark polyester och har utformats för daglig användning och kommer därför att tåla de stötar och repor som kan uppstå under roliga äventyr. Den justerbara remmen gör den lätt att bära, och clipsen gör att stängningsmekanismen kan justeras optimalt så att innehållet sitter säkert på plats.

Pat Patrol skolväska

Patrullens ryggsäck med tryck för förskola för flickor är ett måste för alla små flickor som älskar denna berömda tecknade serie. Den är tillverkad av högkvalitativa material och är slitstark och hållbar. Med sina perfekta mått för yngre barn är den perfekt för skolväskor.

Det färgglada och lekfulla trycket med de älskvärda Pat’ Patrol-figurerna ger ryggsäcken en rolig touch. Detaljerna är noggrant utformade för att tilltala barn med ett tydligt, skarpt och ljust tryck som inte bleknar lätt med tiden.

Praktisk och söt

En praktisk ryggsäck för småsaker till din dotter, t.ex. leksaker, frukt, små böcker, pennor etc. Med den stora huvudfickan med dragkedja kan din älskade lilla dotter enkelt förvara alla sina nödvändigheter, t.ex. sina anteckningsböcker för förskolan samt några leksaker eller snacks. Supersöt som present till din dotter!

Den här ryggsäcken har justerbara vadderade remmar som gör den bekväm att bära under hela dagen. Den lätta vikten gör dessutom att ditt barn inte kommer att tyngas ner när hon bär den på ryggen.