Snow Queen-skolväska för flickor, bra kvalitet och mycket originell, rosa färger
Frost Skolväska för flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Frost Skolväska för flickor

397,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Snow Queen skolväska för flickor är en viktig accessoar för ditt barn som just har börjat skolan. Den har gott om förvaringsutrymme för din dotters alla tillhörigheter. Den rosa färgen och det tecknade motivet är mycket tilltalande för barns ögon.
Matériau Principal

Polyester

Poids

0.45kg

Composition du Matériau

Nylon

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Frost Skolväska för flickor

Snödrottningens skolväska för flickor är ett perfekt val för små prinsessor som är fans av den berömda animerade filmen. Den här skolväskan är inte bara praktisk, den ser också bra ut med sin design inspirerad av filmens ikoniska karaktärer.

När det gäller designen pryds den här skolväskan av vackra illustrationer av huvudpersonerna från filmen Snödrottningen, som Elsa och Olaf. De ljusa färgerna och snygga detaljerna ger skolväskan en touch av magi, som säkert kommer att glädja din lilla prinsessa. Kort sagt, Snödrottning-skolväskan för flickor är praktisk, slitstark och estetiskt tilltalande.

Skolväska i polyester för flickor

Den här bärselen har utformats för små flickor för att göra det lättare att bära sina tillhörigheter. Den är tillverkad av polyester och ger komfort för barnet som bär den.

Snödrottningens skolväska för flickor är en högkvalitativ produkt som kommer att glädja små flickor som är fans av den berömda prinsessan Elsa.

Den här skolväskan är designad med högkvalitativa material för att säkerställa optimal hållbarhet och styrka.

Snow Queen-skolväska för flickor, bra kvalitet och mycket originell, rosa färger
Snow Queen-skolväska för flickor, bra kvalitet och mycket originell, rosa färger

En skolväska med dragkedja för flickor

Den här flickväskan är också mycket praktisk när du reser eller vandrar med familjen. Den har en stor ficka med dragkedja för snacks, leksaker etc.

Den eleganta och färgstarka designen pryds av motiv som inspirerats av den animerade filmen Snödrottningen. De ljusa, livfulla färgerna och de omsorgsfulla detaljerna gör skolväskan unik och tilltalande för barn.

Snödrottningens skolväska för flickor är också mycket praktisk.