Lila, rosa och blå ryggsäck med enhörningshorn, öron, ögon och blomkrona
Enhörningsryggsäck för flickor med skolmaterial
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Enhörningsryggsäck för flickor med skolmaterial

829,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Med vår sublima enhörningsryggsäck för tjejer kommer eleverna att bli stjärnorna på skolavslutningen. Detta vackra ryggsäck har allt som unga tjejer behöver från måndag morgon till fredag kväll.
Type de Fermeture

Zipper

Poids

0.85 kg

Matériau

PU

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Enhörningsryggsäck för flickor med skolmaterial

Enhörningsryggsäcken för flickor för skoltillbehör är ett måste för alla flickor som älskar magi och unikhet.

Den här bedårande ryggsäcken är noggrant utformad för att ge ditt barn en praktisk och snygg bärupplevelse. Den här ryggsäcken är inte bara hållbar utan också lätt, så att ditt barn kan bära den bekvämt hela dagen.

En sagolik känsla

Ryggsäcken Enhörning för flickor är den perfekta följeslagaren för flickor i alla åldrar. Dess underbara färgglada design och söta design kommer att inspirera dina barn till en sagokänsla! Väskan är full av överraskningar, inklusive glitter som kommer att fängsla din avkomma.

Tillverkad av superstarkt tyg, de är mer än tillräckligt för din dotters hinder. De vadderade axelremmarna gör det enkelt att bära de böcker och anteckningsböcker som behövs för lektionerna under skoldagen. Enhörningsryggsäcken för tjejer kommer att glädja äventyrliga ungdomar med sin magiska anda! Hon kommer att känna sig stolt över att lägga till en unik touch av glamour till sin skolgarderob med den fantastiska Unicorn Backpack for Girls.

Ett förtjusande tryck

Den här ryggsäcken med enhörning för tjejer är perfekt för unga fashionistas som vill göra ett statement på lekplatsen. Den är perfekt för att bära skolmaterial och är ett måste! Oavsett din favoritfärg är denna ryggsäck i pastellfärger och bedårande tryck en viktig accessoar med tanke på dess mångsidighet och materialkvaliteten.

Den här ryggsäcken har dessutom gott om förvaringsutrymme, tillräckligt för att gömma undan läroböcker. Denna måste-ha enhörningsryggsäck kommer säkert att passa så många människor som möjligt!