Blå skolväska för flickor med klistermärken och gosedjur inuti
Skolväska med flera fickor för flickor
488,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Skolväska med flera fickor för flickor

488,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Denna flerfacksskolväska för flickor är den perfekta följeslagaren för små flickor på resande fot och för aktiviteter hela dagen. Den är tillverkad av robust polyester som skyddar mot fukt och väder samtidigt som den är lätt att rengöra.
Matériau

Nylon, Polyester

Poids

0.4 kg

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Skolväska med flera fickor för flickor

Flickornas skolväska med flera fack är en praktisk och snygg accessoar, speciellt utformad för att tillgodose unga flickors behov. Med sina flera fack och fickor erbjuder den gott om förvaringskapacitet för att enkelt organisera alla dina skolartiklar.

Den här skolväskan kombinerar hållbarhet och styrka. Den ergonomiska designen ger optimal komfort under transport, tack vare de justerbara, vadderade axelremmarna som fördelar vikten jämnt över axlarna.

Den här skolväskan kombinerar hållbarhet med styrka

Hög komfort

Den här skolväskan för flickor med flera fack är perfekt för att följa med ditt barn på vägen till skolan. Den har flera huvudfack som rymmer viktiga saker som böcker, förbrukningsmaterial och andra små skatter.

Den multifunktionella designen ger optimal organisation för alla saker som ditt barn behöver i skolan. De justerbara axelremmarna ger hög komfort och säkerställer en säker och stabil position för ditt barn. Ditt barn kommer att få en positiv och rolig upplevelse!

Optimalt skydd

Tjejväskan med flera fickor är en viktig produkt för unga tjejer som letar efter en modern väska av hög kvalitet. Den kan användas för att bära böcker, skolmaterial och till och med en liten surfplatta eller bärbar dator.

Tillverkad av slitstark heavy duty polyester som skyddar mot väder och vind och med många sömmar är denna väska utformad för att ge dig optimalt skydd mot vardagligt slitage. Denna väska fortsätter att erbjuda ytterligare anpassade komfort- och stilalternativ.