Rosa skolväska med blommönster för flickor, bärs av en flicka
Skolväska med blommönster för flickor
624,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Skolväska med blommönster för flickor

624,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Denna blommönstrade skolväska för tjejer är ett utmärkt sätt att bära med sig skolböcker eller sportkläder. Den har ett blommönster som passar bättre för tjejer. Väskan har ett attraktivt utseende som kommer att göra din dotter mer stilfull när hon går till skolan.
Matériau

Polyester

Poids

0.5kg

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Skolväska med blommönster för flickor

Skoleväskan har ett stort huvudfack som rymmer anteckningsböcker, böcker, pärmar och alla typer av skoltillbehör. Det finns också en praktisk framficka för förvaring av små föremål som pennor, pennor eller till och med snacks. Gå till skolan, det är tillbaka till skolan.

Blommig väska

Den här skolväskan med blommönster är en snygg accessoar som passar till alla outfits. Den har en liten plyschboll på framsidan för att ge lite extra stil.

Skolväskan med blommönster för flickor är ett måste för alla små flickor som gillar att vara moderiktiga men ändå praktiska.

Vår skolväska är designad med en snygg och trendig design, perfekt för att följa med ditt barn på hennes dagliga äventyr.

Ryggsäck med flera fickor

Den här ryggsäcken har flera fickor med dragkedja och nätfack på sidorna. Det finns gott om plats att förvara böcker, penna, telefon etc.

Det blommiga mönstret är mycket vackert och ger skolväskan en fräsch och glad touch. Färgerna är mjuka och harmoniska, vilket gör det enkelt för ditt barn att matcha den med olika outfits. Tyget som används för att tillverka skolväskan är av hög kvalitet, slitstarkt och hållbart, och skyddar effektivt ditt barns tillhörigheter.