Enhörningsryggsäck med rosa nyckelring för flickor
Enhörningsryggsäck för flickor
795,00 kr852,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Enhörningsryggsäck för flickor

795,00 kr852,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Upptäck vår ryggsäck med enhörningsmönster för tjejer, perfekt för att bära alla din lilla dotters skolmaterial. Dessutom är den praktisk och lätt att bära. En organiserad, robust och trendig väska, hon kommer att bli en sensation i skolan med denna accessoar. Hon kommer att ha svårt att vänta till det nya skolåret med att börja bära den!
Matière

Nylon

Poids

0.75kg

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Enhörningsryggsäck för flickor

Enhörningsmönstrad ryggsäck för flickor är en absolut adlig och förtrollad accessoar som kommer att få alla små prinsessors ögon att glittra. Med sin färgglada och lekfulla design är den här ryggsäcken den perfekta följeslagaren för unga flickor på alla deras äventyr. Ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativa material och är inte bara slitstark utan också bekväm att bära.

Säkerställd ergonomi

Den här ryggsäcken har en fantastisk funktion, den har en stor öppning på toppen som kan vikas ut för att ligga platt. Ett enkelt sätt att förvara och få ut dina saker ur väskan.

Mycket praktiskt så att du inte skadar ryggen när du letar efter dina saker längst ner i väskan, och så att du inte krossar vissa ömtåliga saker.

Enhörningsmönstrad ryggsäck för flickor är ett måste för alla små flickor som älskar enhörningar. Denna ryggsäck är designad med högkvalitativa material för att säkerställa extra hållbarhet och styrka.

Ryggsäck för skolan

Den här ryggsäcken finns i två storlekar. Den är tillräckligt stor för att rymma alla din lilla flickas skolmaterial. Dessutom levereras den med ett stort pennfodral. De många fickorna gör det möjligt att förvara mindre föremål för bättre organisation.

Designen är helt bedårande, med en vit och rosa enhörning som pryder ryggsäckens framsida. Ryggsäcken har ett stort, rymligt huvudfack för förvaring av alla skolmaterial, inklusive anteckningsböcker, böcker, pennor och andra förnödenheter.

Enhörningsmönstrad ryggsäck för tjejer är inte bara praktisk, utan också väldigt snygg.