Vattentätt rosa 3-delat set med ryggsäck, väska och pennskrin för små flickor
Vattentät väska i 3 delar för små flickor
681,00 kr738,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Vattentät väska i 3 delar för små flickor

681,00 kr738,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Det vattentäta väskset i 3 delar för små flickor är ett perfekt val för alla söta små flickor som gillar att leka utomhus, vara aktiva och organiserade. Varje väska är tillverkad av högkvalitativt material som garanterar långvarig hållbarhet och motståndskraft mot väder och vind.
Poids

0.7 kg

Composition du Matériau

Nylon

Quantité

3 pièces

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Vattentät väska i 3 delar för små flickor

Med tre olika modeller är varje väska designad med ett sött och roligt motiv som unga tjejer garanterat kommer att älska. Setet består av en stor ryggsäck, en mellanstor tygväska och en påse för förvaring av små, viktiga tillbehör som smycken eller nycklar.

Den stora ryggsäcken har tillräckligt med utrymme för att rymma allt din lilla flicka behöver när hon ska till skolan eller på utflykt. Med en generös kapacitet kan hon bära sin vattenflaska, sitt favoritmellanmål samt sin uppsättning favoritleksaker som hon inte vill glömma hemma.

Ett komplett paket

Detta set består av tre olika väskor, alla noggrant tillverkade av högkvalitativa vattentäta material, vilket garanterar totalt skydd mot väder och vind.

Den första är en färgglad ryggsäck med flera fickor. Denna kompakta men ändå rymliga väska är perfekt för att bära skolböcker och andra viktiga saker utan att behöva oroa sig för regn- eller snöskador. Alla din dotters nödvändigheter får plats i den här väskan. Den andra är en liten handväska, och slutligen ett pennfodral för småsaker som pennor och andra skoltillbehör.

Starka, justerbara väskor

Det tredelade setet har också ett antal ytterligare funktionella fördelar, t.ex. låg vikt och enkel användning tack vare de justerbara axelremmarna på den första väskan samt en justerbar axelrem på den andra cross-body-väskan som gör att komforten kan anpassas efter din dotters personliga preferenser.

Var och en av de tre väskorna är utrustad med en stark, hållbar dragkedja som ger utmärkt säkerhet för föremålen inuti. De färgglada och lekfulla designerna gör att små flickor kan visa upp sin personlighet samtidigt som de har en egen uppsättning som är skräddarsydd efter deras behov.