LOL Surprise-ryggsäck för flickor - 3-delat moderiktigt set i flera färger
LOL Överraskningsryggsäck för flickor – 3-delat set
681,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

LOL Överraskningsryggsäck för flickor – 3-delat set

681,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Är din lilla flicka ett obestridligt LOL Surprise-fan? Då behöver hon helt klart denna fantastiska LOL Surprise-ryggsäck för flickor – 3-delat set med matchande pennskrin och väska! Perfekt för skolan, idrotten eller weekendresan – hon kommer att älska den och varje dag ha sällskap av sin favoritvärld!
Matériel Doublure

POLYESTER

Type D'article

Sac à dos

Sexe

Unisexe

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

LOL Överraskningsryggsäck för flickor – 3-delat set

LOL Surprise-ryggsäck för flickor – set i 3 delar är ett perfekt val för små flickor som gillar den berömda LOL Surprise-serien. Detta set innehåller tre viktiga delar för vardagsbruk: en ryggsäck, ett pennfodral och en plånbok.

Ryggsäcken är noggrant utformad för att ge optimal komfort när du bär skolmaterial eller personliga föremål.

Det perfekta setet för alla som gillar LOL Surprise

Älskar din dotter LOL Surprise samlarfigurer? Då behöver hon desperat detta set i 3 delar som representerar hennes favorituniversum!

Med en ryggsäck med matchande pennfodral och en LOL Surprise-väska kommer din lilla dotter att vara utrustad för hela året, oavsett om hon går i skolan eller är borta på helgen med familjen.

Den är tillverkad av slitstark, vattenavvisande polyester, vilket gör den perfekt för daglig användning eller utomhusutflykter. Ryggsäcken har ett stort och rymligt huvudfack där du kan förvara allt ditt barn behöver, samt en framficka med dragkedja för småsaker.

LOL Surprise-ryggsäck för flickor - 3-delat moderiktigt set i flera färger

Alltid tillsammans med sin favorithjältinna

Med detta LOL Surprise 3-delade set har din lilla flicka all utrustning hon behöver för att vara organiserad hela tiden!

Med en ryggsäck med stor kapacitet och många fack kommer hon att kunna förvara alla sina skolgrejer i den. Den är tillverkad i ett slitstarkt tyg som andas, är bekväm att bära och kommer att stå sig genom åren!