Elsa blå ryggsäck för flickor
Elsa-ryggsäck för flickor
284,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Elsa-ryggsäck för flickor

284,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Om du vill göra din lilla flicka glad kan du ge henne den här fina Elsa-ryggsäcken för flickor. Denna skolaccessoar är dekorerad med ett porträtt av Elsa och Olaf som kommer att göra hennes vänner i skolan avundsjuka. Den är designad med omsorg och tillverkad av slitstark och tålig polyester.
Matériau Principal

Polyester

Poids

0.25kg

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Elsa-ryggsäck för flickor

Den här sparkdräkten har en design inspirerad av den berömda musen. Den har de ikoniska öronen på den lilla hatten som matchar outfiten, samt Musse typiska röda fluga, vilket skapar en tidlös look som kommer att älskas av både små och stora.

Den här söta utstyrseln tvättas enkelt i maskin och väjer inte för fläckar och andra faror som våra små änglar utsätts för dag efter dag.

En väska för barn

Den här ryggsäcken är anpassad för barn och är perfekt för alla deras skolgrejer, leksaker eller snacks. Med sin storlek och rymliga förvaringskapacitet gör ryggsäcken det möjligt för små flickor att bära med sig alla sina skatter vart de än går. De kan gå i skolan, åka till sin kusins hus över helgen och till och med åka på familjeutflykter.

Komfort är en av väskans främsta egenskaper, tack vare de justerbara vadderade axelremmarna som anpassar sig perfekt till barns kroppar för enkel och bekväm bärning. Dessutom kommer den lätta vikten inte att tynga ner axlarna på växande små munchkins.

Soliditet och hållbarhet

Den här ryggsäcken är perfekt för skolan och är både robust och snygg. Den är tillräckligt stor för att rymma böcker, pennfodral och allt annat som din loulou behöver ta med sig under dagen i förskoleklassen.

Den överlägsna kvaliteten på denna väska garanterar styrka och hållbarhet över tid med en omsorgsfull finish som kommer att tilltala de mest krävande föräldrarna när det gäller deras barns skolutrustning. Den är tillverkad av slitstark, vattenavvisande canvas som är lätt att rengöra, och framför allt har den en snygg, elegant design som tilltalar unga flickor. Den blå eller rosa färgen påminner om Elsas klänningar, medan silverdetaljerna på väskans framsida ger en touch av gnistrande skimmer.