Pokémon-ryggsäck för små flickor i moderiktig svart färg
Pokémon-ryggsäck för små flickor
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Pokémon-ryggsäck för små flickor

568,00 kr

I lager

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Älskar din lilla flicka Pokémons fantastiska värld? Missa då inte vår fantastiska Pokémon-ryggsäck för små flickor, som kommer att vara med henne året runt! Dess färgglada motiv som representerar de mest kända Pokémon kommer inte att gå obemärkt förbi på lekplatsen. De ljusa, glada färgerna på ryggsäcken ger en touch av skoj till alla outfits.
Matériau

NYLON

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Pokémon-ryggsäck för små flickor

Pokémonryggsäcken för små flickor är en bedårande och funktionell accessoar som kommer att tilltala alla Pokémon-fans. Denna ryggsäck är speciellt utformad för små flickor, med sina ljusa färger och söta mönster av Pikachu, Evoli och andra ikoniska karaktärer från Pokémon-universumet.

Det rymliga huvudfacket erbjuder tillräckligt med utrymme för att förvara din lilla flickas viktigaste saker, som böcker, anteckningsböcker, leksaker eller till och med ett mellanmål.

De bästa väskorna för skolstarten!

Pokémon är en mytomspunnen, generationsöverskridande tecknad serie som fortfarande får unga och gamla att drömma…. Så vad kan vara bättre än denna magnifikaPokémon-väska för att följa med din lilla pirat på skolavslutningsdagen?

Hon kommer inte bara att älska den, hon kommer också att ha sällskap av sina favorit-Pokémons varje dag…

Den här ryggsäcken är utformad för att bäras på ryggen, vilket gör det enkelt för ditt barn att bära sina personliga tillhörigheter samtidigt som de har händerna fria. Ryggsäckens design är inspirerad av de ikoniska Pokémon-figurerna, med ett färgstarkt och detaljerat tryck av Pikachu, Evoli och andra populära Pokémon.

Pokémon-ryggsäck för små flickor i moderiktig svart färg

En bekväm och slitstark väska

Den här Pokémon-ryggsäcken är tillverkad av ultrahållbar nylon och kommer att stå emot årens tand samtidigt som den är bekväm att bära. Det andningsbara materialet håller dig inte varm medan de vadderade remmarna avlastar din lilla flickas axlar.

Dess design fördelar också vikten perfekt för att avlasta hennes rygg. Med flera fack och gott om förvaringsutrymme kommer din lilla flicka att vara den mest organiserade i klassen!