Rosa ryggsäck med flera fickor, remmar, spets och grå pompom
Praktisk ryggsäck för flickor
738,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Praktisk ryggsäck för flickor

738,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Alla tjejer är olika, men det finns vissa saker de vill ha när det gäller sin ryggsäck: rymlig, hållbar och söt! Det är precis de egenskaperna som vår ryggsäck har. Den praktiska flickryggsäcken är en viktig accessoar för alla aktiva och organiserade flickor. Denna ryggsäck är designad med omsorg och erbjuder den perfekta kombinationen av stil.
Matière

Polyester

Poids

0.6 kg

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Praktisk ryggsäck för flickor

Den här väskan levereras med en plyschboll och ett stöldskyddande blixtlås, för optimal säkerhet för alla hennes skol- eller personliga tillhörigheter. De olika elementen ger en stil som dina flickor kommer att älska! Till exempel en mjuk liten pompom, moderna remmar och en färgglad knuten spets.

Stöldskyddad ryggsäck

Den här praktiska ryggsäcken skyddar din lilla flickas tillhörigheter med ett stöldskyddat blixtlås. Dessutom är den tillräckligt stor för att rymma ditt barns skolmaterial.

Säkerhet och sinnesro för hennes personliga tillhörigheter, som hon kan ta med sig överallt i den här ryggsäcken.

0-79d2b6.jpeg

Vattentät ryggsäck

Den här ryggsäcken är tillverkad av polyester. Den är vattentät och håller din dotters tillhörigheter säkra och torra på regniga dagar.

En viktig detalj så att din lilla dotter inte behöver oroa sig för att regn faller på hennes ryggsäck.

Din dotter kommer att vara avundsjuk i skolan.