Rosa ryggsäck med Disney-motiv för trendiga små flickor
Ryggsäck med Disney Mimmi Pigg för små flickor
284,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Ryggsäck med Disney Mimmi Pigg för små flickor

284,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Skolväskan är den viktigaste utrustningen för ditt barn när det går till skolan. Denna Disney-mönstrade ryggsäck är bekväm och har en rolig design för att göra inlärningen roligare.
Matière

Nylon

Poids

0.25 kg

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Ryggsäck med Disney Mimmi Pigg för små flickor

Snygg design, men också praktisk tack vare flera fickor där din lilla tjej kan förvara sina skol- eller personliga saker på helgen. Den är robust och kommer att hålla under hela läsåret utan problem. När skolan börjar kommer alla hennes vänner att vilja kopiera henne och ha samma väska, hon kommer att vara avundsjuk på alla.

Snygg skolväska för barn

Den här fina skolväskan kan till exempel vara den perfekta presenten till ditt barns födelsedag eller någon annan tillställning. Storleken ger tillräckligt med utrymme för att rymma alla din lilla flickas skolmaterial.

Och hon kommer att älska dess Disney-design och vackra, tidlösa rosa och röda färger.

Ryggsäck för flickor

Den här ryggsäcken för tjejer har ett stort fack och en liten ficka framtill. Den är tillverkad av nylon, så den är tuff och hållbar.

En väska kan ibland väga mycket, eftersom tjejer har så många saker att lägga i den. Skolgrejer eller personliga saker, så styvhet är mycket viktigt för detta!