Rosa kattryggsäck för flickor, med regnbågs- och stjärndetaljer
Rosa kattryggsäck för flickor
397,00 kr454,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Rosa kattryggsäck för flickor

397,00 kr454,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

I förskolan kan ditt barn behöva bära med sig en del skolmaterial. Det är därför du behöver en skolryggsäck. Vi rekommenderar denna rosa kattryggsäck till din dotter. Den har ett tecknat djur och regnbågsmotiv för att locka ditt barns uppmärksamhet.
Matériau Principal

Nylon

Matériel Doublure

Polyester

Capacité

20 – 35 Litre

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Rosa kattryggsäck för flickor

Den är tillräckligt rymlig för att rymma alla skol- eller personliga föremål du behöver, och den finns i 2 olika storlekar. Den är tillverkad av slitstark och hållbar canvas, vilket garanterar långvarig användning utan risk för förtida slitage. Ryggsäcken har också två sidofickor som kan användas för att förvara vattenflaskor eller snacks.

Den dragkedja ger enkel åtkomst till innehållet i huvudfacket, där det finns gott om utrymme att förvara alla dina nödvändigheter såsom anteckningsböcker, pennor pennor etc.

En ergonomisk väska

Den rosa ryggsäcken med kattmotiv för flickor är en snygg och praktisk produkt som kommer att tilltala små kattälskare. Med sin ljusa färg och lilla storlek är den perfekt för vardagsbruk som skolväska eller promenadtillbehör.

Den är tillverkad av slitstark polyester, vilket garanterar att den håller genom vardagens upp- och nedgångar. Det robusta handtaget gör den lätt att bära i handen eller över axeln, medan de vadderade axelremmarna ger optimal komfort när den bärs på ryggen och förhindrar att vikten av hela väskan påverkar ditt barns rygg.

En praktisk ryggsäck

Med sin ljusrosa färg drar den blickarna till sig och livar upp vilken outfit som helst. Den bedårande designen har ett kattmotiv med ljusa öron och busiga ögon. Den här ryggsäcken är utformad för att vara praktisk men ändå söt.

Den rymmer allt du behöver för en skoldag eller en rolig eftermiddag med vännerna. Huvudfacket är tillräckligt rymligt för att rymma pärmar, anteckningsböcker och ett pennfodral. Det finns också sidofickor för en flaska vatten eller ett lättillgängligt mellanmål. I den lilla fickan med dragkedja på framsidan kan du förvara mindre tillbehör så att du inte tappar bort dem.