Trendig rosa ryggsäck med hjul för små flickor
Rullande ryggsäck för små flickor
1363,00 kr Select options
-10% Kod SPG10 till och med 26/06/2024

Rullande ryggsäck för små flickor

1363,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Hatar dina barn att bära tunga ryggsäckar? Här är lösningen. Den här ryggsäcken med hjul för små flickor är utformad så att dina barn kan bära sina saker utan att anstränga sina ryggar. Den väger bara 1,8 kg.
Matériau

Nylon

Poids

1.8kg

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Rullande ryggsäck för små flickor

Sammantaget är den rullande ryggsäcken för små flickor ett viktigt tillbehör för barn i skolåldern eller familjeutflykter.

Praktisk, funktionell och rolig, den kommer att vara ditt barns perfekta följeslagare för alla hennes äventyr. Speciellt om läraren ber henne att ta med sig massor av böcker och anteckningsböcker är det ett bra sätt att minska belastningen på ryggen.

Lättskött ryggsäck för flickor

Dessa flickryggsäckar är perfekta för barn som gillar att rulla runt sina skolväskor. Den är gjord för alla som har svårt att bära sin väska på axeln.

Den rullande ryggsäcken för små flickor är en praktisk och funktionell accessoar som kommer att följa med ditt barn på alla hennes äventyr.

Med sin färgglada och lekfulla design kommer den att tilltala små flickor som letar efter en originell och rolig ryggsäck.

Trendig rosa ryggsäck med hjul för små flickor

Bekväm ryggsäck för flickor

Den här ryggsäcken för flickor har flera fickor, vilket gör den perfekt för grundskoleelever. Den har också en vadderad axelrem för att säkerställa ditt barns komfort.

Den här ryggsäcken är utrustad med hjul och ett infällbart teleskophandtag, så att ditt barn enkelt kan bära den utan att behöva bära den på ryggen.

Den kan också bäras som en traditionell ryggsäck tack vare de vadderade, justerbara axelremmarna.