Snow Queen-skolväska för liten flicka, lila. Bra kvalitet och mycket originell
Frost Skolväska för små flickor
568,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Frost Skolväska för små flickor

568,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Älskar din lilla flicka Snödrottningens magiska värld? Då kommer hon att älska denna magnifika Snödrottning-skolväska för små flickor ännu mer! Med sin stora kapacitet och design som återspeglar hennes favorithjältinna är det den perfekta väskan att ta med sig till skolan.
Matériau Principal

NYLON

Composition du Matériau

Nylon

Sexe

Filles

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Frost Skolväska för små flickor

Snödrottningens skolväska för små flickor är ett perfekt val för fans av den berömda animerade filmen. Den här skolväskan är speciellt utformad för att tillgodose behoven hos små flickor som vill bära sina skolmaterial med stil och elegans.

Den har ett stort huvudfack för böcker och anteckningsböcker, samt extra fickor för pennor och andra småsaker.

Din lilla flickas nya favoritskolväska!

Om din lilla flicka är ett stort fan av Snödrottningen, då kommer hon att brinna av förtjusning när hon ser sin nya Snow Queen skolväska för skolstarten!

Den färgglada designen som påminner om prinsessornas värld kommer att göra din lilla flicka ännu sötare

Den färgglada designen som påminner om prinsessornas värld kommer att göra din lilla flicka ännu mer bedårande, och hon har bara en sak att se fram emot: skolstarten för att inviga den och visa upp den för sina vänner!

En bekväm och ergonomisk skolväska

Den ergonomiska designen fördelar vikten perfekt över rygg och axlar och skyddar din lilla pirats rygg medan de vadderade remmarna avlastar hennes axlar.

Med stor kapacitet och många fack kan din lilla flicka enkelt förvara alla sina skolgrejer på ett perfekt organiserat sätt. Den är tillverkad av ultraresistent, vattentät nylon och din lilla flicka kommer att uppskatta sin Snow Queen-väska i många år framöver!