Två skolväskor för små flickor med ett integrerat enhörningsgosedjur, den till vänster är blå och gul och den till höger, upphöjd, är röd och rosa, bakgrunden på väggen mot vilken de är installerade är grön
Söt skolväska med enhörning
454,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Söt skolväska med enhörning

454,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Om du letar efter den perfekta skolväskan till din lilla flicka är vår söta skolväska med enhörning något för dig! Denna snygga och funktionella väska är perfekt för att bära alla hennes förnödenheter och kommer säkert att få henne att sticka ut från mängden. Den lilla flickans skolväska är tillverkad av slitstarkt material.
Matériau Principal

POLYESTER

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Söt skolväska med enhörning

Den söta skolväskan för enhörningsflickor är det perfekta valet för små flickor som älskar enhörningar och vill lägga till en touch av magi i sin skolvardag.

Den här skolväskan är inte bara funktionell, den är också otroligt söt.

Små skolflickor har något alldeles extra att se fram emot!

Den här skolväskan för liten flicka är för söt för att beskrivas med ord! Den är designad med enintegrerad enhörning i plysch. Den perfekta accessoaren för alla små prinsessor, den kommer att göra vägen till skolan så mycket roligare.

Den är rymlig nog att rymma alla hennes böcker och tillbehör, och devadderade axelremmarna gör den bekväm att bära.

Två skolväskor för små flickor med ett integrerat enhörningsgosedjur, den till vänster är blå och gul och den till höger, upphöjd, är röd och rosa, bakgrunden på väggen mot vilken de är installerade är grön

Så gulligt!

Den här supersöta och snygga vagnen är perfekt för alla små tjejer som älskar tulpaner! Väskan är tillverkad avhögkvalitativa material och är mycket slitstark, så den tål vardagligt slitage.

Den är också rymlig nog för att rymma alla din lilla flickas nödvändigheter, som böcker och snacks. Den färgglada designen kommer garanterat att sticka ut från mängden, och den bedårande enhörningsplyschen kommer att göra ditt barn till det stora samtalsämnet på lekplatsen.