Pokémon Go-ryggsäck med komplett kit
Pokémon Go-ryggsäck med fodral
568,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Pokémon Go-ryggsäck med fodral

568,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Älskar din lilla flicka Pokémons värld? Ge henne då denna fantastiska Pokémon Go-ryggsäck och matchande pennfodral! Den finns i tre olika färger och har massor av förvaringsutrymme och fack för att hålla alla hennes skolgrejer snygga och prydliga, medan dess design kommer att se bra ut på lekplatsen.
Sexe

Unisexe

Type de version

Première édition

Matériau

PVC

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Pokémon Go-ryggsäck med fodral

Pokémon Go-ryggsäcken med fodral är ett måste för alla fans av detta sensationella videospel. Den här ryggsäcken är omsorgsfullt designad och inspirerad av Pokémons fängslande värld och är praktisk, snygg och funktionell.

Oavsett om du är ute och jagar Pokémon på gatorna i din stad eller ger dig ut på mer avlägsna platser är den här ryggsäcken utformad för att klara alla utmaningar.

Pokémon-ryggsäck med GRATIS pennskrin!

Pokémon Go Backpack with Case är ett måste för alla fans av den populära videospel-serien. Den här ryggsäcken är utformad för att ge en bekväm och bekväm spelupplevelse, samtidigt som den är snygg och funktionell.

Den här ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativa material och är slitstark och väderbeständig, vilket gör den perfekt för utomhusäventyr. Den har ett stort, rymligt huvudfack som rymmer din spelutrustning, extra kläder eller till och med en bärbar dator.

Pokémon Go-ryggsäck med komplett kit

Praktisk och hållbar

Med flera fack och gott om förvaringskapacitet är den här väskan perfekt för att hålla din lilla pirats saker perfekt organiserade. Oavsett om hon ska till skolan, idrotten eller bara åka bort över helgen kommer hon inte att vilja lämna den kvar!

Den här Pokémon-ryggsäcken är tillverkad av slitstarka, rivtåliga och vattentäta material och kommer att trotsa alla år.