Modern rullande ryggsäck för flickor
Rullande ryggsäck för flickor
1363,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Rullande ryggsäck för flickor

1363,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Det har aldrig varit viktigare än nu att investera i en rullande ryggsäck för tjejer. Med skolstarten runt hörnet är det viktigt att hon har en pålitlig och praktisk väska som inte bara rymmer allt hon behöver, utan också passar henne perfekt.
Matériau Principal

Nylon

Poids

1.95kg

Composition du Matériau

Polyester

Sexe

Filles

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Rullande ryggsäck för flickor

Den rullande ryggsäcken för tjejer är en praktisk, trendig accessoar som erbjuder en idealisk lösning för att bära alla en tjejs nödvändigheter med stil och lätthet. Den här ryggsäcken är speciellt utformad för att möta behoven hos aktiva tjejer och kombinerar funktionaliteten hos en traditionell ryggsäck med bekvämligheten hos inbyggda hjul.

Stilmässigt saknar denna rullande ryggsäck för tjejer inte charm.

Ryggsäck för flickor

Den här rullande ryggsäcken för flickorkommer med en vacker handväska och ett underbart pennskrin. Det är tillräckligt stort för att rymma din dotters alla skolmaterial.

Den rullande ryggsäcken för flickor är ett praktiskt och trendigt tillbehör som gör att ditt barn enkelt kan bära alla sina tillhörigheter.

Designad med kvalitetsmaterial, denna ryggsäck är robust och stöttålig, vilket gör den perfekt för daglig användning.

Ryggsäck i nylon för flicka

Den här tjejryggsäcken är tillverkad av nylonmaterial, vilket gör den slitstark och vattentät. Dessutom har den flera fickor.

Med sina generösa mått erbjuder denna ryggsäck tillräckligt med utrymme för att förvara böcker, anteckningsböcker, mappar, pennor och andra viktiga skolmaterial.

<Dessutom har den flera fack och fickor med dragkedja för att organisera ditt barns tillhörigheter på ett effektivt sätt.