Liten väska med Peppa Pig-tecknad design för flickor mot en vit bakgrund
Liten väska med Greta Gris Tecknat motiv för flickor
227,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Liten väska med Greta Gris Tecknat motiv för flickor

227,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Vår lilla väska med Peppa Pig-tecknade motiv för flickor är en praktisk och rolig accessoar för små äventyrare. Väskan är tillverkad av högkvalitativa material och är utformad för att hålla länge och tåla vardagens påfrestningar. Med sin justerbara axelrem kan väskan bäras bekvämt.
Matériau

Tissu oxford

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Liten väska med Greta Gris Tecknat motiv för flickor

Den lilla väskan med Peppa Pig-tecknade motiv för flickor är en bedårande och praktisk accessoar som kommer att glädja fans av den berömda lilla rosa grisen. Väskan har en färgglad och lekfull design och passar perfekt för små flickors behov.

Oavsett om du ska till skolan, till vänner eller på semester, kommer denna väska att vara den perfekta följeslagaren för att bära din lilla flickas tillhörigheter samtidigt som hon stolt kan visa sin kärlek till Peppa Pig.

En söt och praktisk accessoar för små flickor

Den lilla väskan för flickor är en bedårande och praktisk accessoar för små flickor.

Med sin färgglada och roliga design är denna väska perfekt för att bära alla de små nödvändigheterna när du är ute och reser med familj och vänner.

Tillverkad av högkvalitativa material är denna väska stark och hållbar, vilket gör den idealisk för daglig användning.

21298-f4313e.jpeg

Perfekt för din dotter!

Väskan har ett rymligt huvudfack med plats för leksaker, böcker och annat som ditt barn kan tänkas behöva.

Den har också en praktisk framficka för förvaring av småsaker. Den tecknade figuren George, som finns på väskan, är en älskvärd och vänlig karaktär som kommer att tilltala alla barn. De ljusa färgerna och de snygga detaljerna i teckningen ger väskan en touch av skoj och finurlighet.