Ortopedisk skolväska som andas för små flickor i en rad moderiktiga färger
Ortopedisk, ventilerande skolväska för små flickor
568,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Ortopedisk, ventilerande skolväska för små flickor

568,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Letar du efter en praktisk och bekväm skolväska som din lilla pirat kan ta med sig tillbaka till skolan? Vår ortopediska skolväska för små flickor är lätt och bekväm att bära och är perfekt för att följa med henne året runt! Den är tillverkad i ett lättviktigt tyg som andas och inte håller henne varm, och den ergonomiska designen fördelar vikten jämnt över rygg och axlar. Din dotter kommer att älska att bära den här skolväskan.
Matériau Principal

NYLON

Poids de l'article

0.7kg

Sexe

Filles

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Ortopedisk, ventilerande skolväska för små flickor

Den ortopediska och ventilerande skolväskan för små flickor är en produkt som är speciellt utformad för att tillgodose unga skolflickors behov av komfort, stöd och hälsa.

Med sin ergonomiska design och högkvalitativa material erbjuder denna skolväska en idealisk lösning för att förebygga ryggproblem och främja korrekt hållning hos barn.

En skolväska som sticker ut!

Om du har letat efter en skolväska som sticker ut för din lilla flickas skolstart, då kommer hon att älska sin nya orthopediska skolväska med sin söta och färgglada design.

Den unika stilen som finns i tre lika vackra färger kommer garanterat att väcka uppmärksamhet och göra din lilla flicka ännu sötare!

En ortopedisk skolväska som andas och är bekväm

Den härskolväskan för små flickor går inte bara inte obemärkt förbi, den är också lätt och bekväm att bära så att din lilla flicka kan känna sig bekväm året runt!

Designen fördelar vikten perfekt för att skydda din lilla flickas rygg, medan de vadderade remmarna avlastar hennes axlar. Den här skolväskan är tillverkad av ett lätt material som andas och inte blir varmt, och det vattentäta nylonfodret kommer att stå emot alla år.