Lila lång klänning i tyll med släp som bärs av en flicka i ett sovrum
Lång lila prinsessklänning i tyll med släp
556,00 kr Select options
-10% Kod RDM10 till och med 01/06/2024

Lång lila prinsessklänning i tyll med släp

556,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Den långa prinsessklänningen i lila tyll med släp är ett riktigt modemästerverk. Klänningen är designad för tjejer som vill göra ett djärvt statement på ett speciellt event eller en elegant kväll. Den djupa, fylliga violetta färgen framhävs på ett vackert sätt.
Matériau

Polyester, Viscose, Dentelle, Voile

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Lång lila prinsessklänning i tyll med släp

Den långa lila tyllprinsessklänningen med släp är ett mästerverk av sofistikering och elegans. Denna underbara klänning förkroppsligar perfekt glamouren och gracen hos en sann prinsessa.

Den här klänningen är tillverkad med omsorg och har en lätt och luftig struktur som omsluter kroppen och skapar en feminin och smickrande silhuett. Den djupa violetta färgen ger en känsla av mystik och ädelhet och fångar alla blickar så fort du kommer in i ett rum.

Ett vackert tåg!

Den långa lila tyllprinsessklänningen med släp är ett modemästerverk. Denna eleganta och sofistikerade klänning är designad för kvinnor som vill göra ett djärvt uttalande vid en speciell händelse. Den djupa, fylliga violetta färgen accentueras vackert av den lätta, luftiga tyllen, vilket skapar en fantastisk visuell effekt.

långklänningen har en smickrande silhuett som omfamnar kroppens kurvor innan den sväller graciöst nedåt. Den markerade midjan framhäver den feminina silhuetten, medan spetsringningen ger en subtil touch av sofistikering.

Lila lång klänning i tyll med släp som bärs av en flicka i ett sovrum

Bättre än en prinsessa!

Den långa lila tyllprinsessklänningen med släp är ett mästerverk av feminint mode. Denna klänning är designad för kvinnor som vill göra ett djärvt uttalande vid ett speciellt evenemang.

Den livfulla lila färgen är underbar och ger klänningen en sofistikerad touch. Tyllen är mjuk och lätt, vilket gör att klänningen svävar graciöst runt kvinnan som bär den. Klänningen har en figurnära skärning i byst och midja och är sedan något utsvängd nedtill för att skapa en elegant och smickrande silhuett.