Ärmlös prinsessklänning för moderiktiga flickor
Ärmlös prinsessklänning för flickor
511,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Ärmlös prinsessklänning för flickor

511,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Den ärmlösa prinsessklänningen för flickor är ett måste för alla små flickor som drömmer om att bli prinsessa. Med sin pastellrosa färg och fina detaljer kommer klänningen att glädja den mest flirtiga.
Matériau

Voile + Coton +Polyester

Färg

Blå, Rose

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Ärmlös prinsessklänning för flickor

Designad i mjuka, bekväma tyger, denna klänning är lätt och bekväm att bära hela dagen. Den spetsförsedda bysten ger klänningen en sofistikerad touch, medan den fylliga tyllunderkjolen ger en känsla av volym, som påminner om sagoprinsessklänningar.

Den rundade kragen och avsaknaden av ärmar ger klänningen en strömlinjeformad stil. Omsorgsfulla detaljer finns också på nederdelen av kjolen med en liten satinbåge på midjebandet.

Prinsessklänning

Den ärmlösa prinsessklänningen för flickor är den perfekta klädseln för alla små flickor som älskar vackra klänningar. Denna underbara klänning är elegant, bekväm och perfekt för alla tillfällen. Klänningens stil har designats med detaljer som kommer att tilltala varje prinsessa i skägget.

Den här majestätiska prinsessklänningen är tillverkad av högkvalitativa material som garanterar ditt barns komfort under hela evenemanget. Den böljande, fulla kjolen ger klänningen en magisk look. Hela klänningen är utsmyckad med ett raffinerat tryck, med satindetaljer på nederdelen och midjan.

Ärmlös prinsessklänning för moderiktiga flickor

Mjuka färger

Den subtila färgen kommer garanterat att glädja din lilla flicka, denna underbara rosa och blå nyans är mycket populär bland små flickor som vill vara SUBLIME! Klänningen är ärmlös och kan bäras året runt med eller utan en liten kofta.

Den här charmiga klänningen kan användas för alla formella eller informella evenemang som bröllop, religiösa ceremonier eller helt enkelt en födelsedagsfest. Den ärmlösa prinsessklänningen kommer säkert att vara ett perfekt val för att ta hennes lilla entusiastiska fan till landet med förtrollade sagor.