Ond klänning för fashionabla tjejer
Maleficent Klänning för flickor
795,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Maleficent Klänning för flickor

795,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Kolla in denna Disney cosplaydräkt för tjejer! Det är en förklädnad som får din dotter att se ut som Maleficent. Den levereras med en svart tutuklänning och ett hornformat pannband. Det är den perfekta dräkten för Halloweenfester.
Färg

Violett

Matériau

Polyester, maille

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Maleficent Klänning för flickor

Den härMaleficent-klänningen för flickor är perfekt för maskerader, cosplay-evenemang eller bara för att leka i hemmet. Den finns i flera olika storlekar för att passa alla små flickor, oavsett längd eller kroppsform.

Var försiktig på Halloweenfester, hon kan förtrolla dig!

Halloweenkostym för flickor

Den här halloweendräkten för flickor är designad i ett nätmaterial som är lätt och andas. Det är en förklädnad som kommer att förvandla din dotter till en riktig liten Maleficent.

Designad med känsla för detaljer för att ge en realistisk och uppslukande lekupplevelse. Klänningen är tillverkad av högkvalitativa material och är mjuk och bekväm att bära.

Det är den perfekta klänningen för din lilla dotter

Den är utsmyckad med ett vackert glänsande svart tyg som reflekterar ljuset elegant.

Ond kostym

Den här Flickdräkten finns i en mängd olika storlekar för att passa barn i alla åldrar. Det är den perfekta outfiten för en spöklik, men ändå attraktiv Halloween-look.

Klänningen har också en svart spetscape som ger en touch av mystik och sofistikering till ensemblen. Klänningens överdel är figurnära och har långa ärmar som är något utsvängda nedtill.

Ärmarna är dekorerade med svarta band och spetsvolanger för en mer dramatisk look. Klänningens kjol är fyllig och flödande, så att små flickor kan röra sig lätt och samtidigt ge sin outfit en touch av elegans och grace.