Utklädnad till flickornas Minnie-klänning mot vit bakgrund
Mimmi Pigg klänning förklädnad för tjejer
340,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Mimmi Pigg klänning förklädnad för tjejer

340,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Upptäck vår otroliga Mimmi Pigg-klänning för flickor är en bedårande och rolig dräkt som gör att din lilla prinsessa kan förvandlas till Disneys berömda ikoniska mus. Klänningen är designad med stor känsla för detaljer för att fånga Mimmi Piggs lekfulla och charmiga anda, och erbjuder optimal komfort hela dagen lång. Kostymen består av en klänning och ett pannband.
Matière

Polyester, Viscose, Voile

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Mimmi Pigg klänning förklädnad för tjejer

Vår Minnie Mouse Dress Kostym för flickor är en bedårande och lekfull kostym som låter din lilla prinsessa förvandlas till den bedårande och ikoniska Disney-karaktären, Minnie Mouse.

Den här klänningen är designad med omsorg och uppmärksamhet på detaljer för att ge en autentisk och uppslukande lekupplevelse. Klänningen är tillverkad av kvalitetsmaterial som gör den både bekväm och slitstark. Det mjuka, lättviktiga tyget gör att ditt barn kan röra sig fritt och njuta fullt ut av sin dräkt.

Ett perfekt val för fans av den berömda Minnie

Den här förtjusande klänningen är designad för att se ut precis som Mimmis ikoniska outfit, med alla detaljer som gör den så charmig. Klänningen är tillverkad av kvalitetsmaterial som gör den både bekväm och hållbar.

Den har en figurnära svart överdel med korta ärmar och en underdel i tyll, vilket ger den perfekta passformen för barn.

Idealisk för alla tillfällen

Den här utklädnaden är perfekt för alla tillfällen då ditt barn vill förvandlas till Mimmi Pigg.

Klänningens huvudmotiv är naturligtvis Mimmi Piggs silhuett. De små detaljerna är inte försummade i denna fantasiklänning. Din dotter kommer att älska att bära denna förklädnad så söt och bekväm för en fest eller annat evenemang.