Elsa-klänning för tjejer med moderiktig krona
Elsa-Frost Klänning för flickor
568,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Elsa-Frost Klänning för flickor

568,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Det finns inget bättre än denna Elsa-klänning för flickor för att göra små flickor glada! Det är en perfekt maskeradklänning för flickor till din lilla prinsessa, oavsett om det är till Halloween eller en maskerad i skolan. Det är också en present som kommer att tilltala barn som älskar Disney Frozen.
Färg

Blå

Matériau

Polyester, coton

Emballage inclus

couronne, collier, gants ,baguette magique

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Elsa-Frost Klänning för flickor

Elsa-klänningen för flickor är ett underbart klädesplagg som kommer att få varje liten prinsessas ögon att gnistra. Klänningen är inspirerad av den ikoniska karaktären från den animerade filmen “Snödrottningen” och är utformad för att fånga fantasin och hjärtat hos unga flickor.

Oavsett om det är för en maskerad, födelsedagsfest eller bara leka prinsessa hemma, är Elsa-klänningen för flickor det perfekta valet.

Snödrottningklänning för flickor under 12 år

Den här Snow Queen-klänningen för flickor passar bäst för små flickor under 12 år. Det är ett plagg för flickor som är väldigt sött, men också bekvämt tack vare att det är tillverkat av bomullstyg.

Elsa-klänningen för flickor är ett vackert och elegant klädesplagg som kommer att glädja alla små flickor som drömmer om att bli prinsessa.

Den här klänningen är inspirerad av den ikoniska karaktären Elsa, snödrottningen, i den berömda animerade Disney-filmen.

Snödrottningklänning med andra tillbehör

Den här Elsa-klänningen för flickor levereras med andra tillbehör som en krona, ett halsband, handskar och ett trollspö för flickor. Det är det perfekta setet för att skapa en helt fantastisk vinterlook.

Den är designad med ett mjukt, bekvämt tyg som gör att ditt barn känner sig bekvämt hela dagen.

Elsa-klänningen för flickor är utsmyckad med sublima detaljer som gör den ännu vackrare.