Super Man-dräkt för små flickor med en cape som bärs av en fashionabel tjej
Stålmannen-kostym för små flickor
454,00 kr Select options
-10% Kod RDA10 till och med 01/05/2024

Stålmannen-kostym för små flickor

454,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Läs noga igenom storleksguiden nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta storleken ovanför din vanliga storlek. (Om du t.ex. använder storlek L, ta storlek XL).

Om din dotter är ett fan av TV-serien Supergirl, så är denna Superman-dräkt för små flickor helt rätt för henne. Den kan bäras vid en mängd olika tillfällen, t.ex. Halloween. Setet innehåller stövel, kjol och t-shirt med Supergirl-logga. Denna dräkt är perfekt för maskerader, födelsedagar, Halloween eller bara för att leka runt i huset.
Matériau

Polyester

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Stålmannen-kostym för små flickor

Superman-dräkten för små flickor är ett perfekt val för unga superhjältefans som vill förkroppsliga sin favoritkaraktär med stil och självförtroende. Dräkten är speciellt utformad för att passa små flickor och erbjuder både komfort och stil.

Det lätta tyget ger stor rörelsefrihet, så att små flickor kan känna sigbekväma när de bär den här dräkten. Dräktens design är trogen Stålmannens ikoniska utseende, med “S”-logotypen på bröstet och capen fäst baktill.

Dräkten är utformad för att bäras med Stålmannens logotyp på bröstet

Supergirl dräkt

Den här dräkten är tillverkad av polyestermaterial, den är tvättbar så den blir inte skrynklig så lätt. Dessutom finns den i flera storlekar.

Superman-dräkten för små flickor är en otroligt söt och snygg dräkt som gör att ditt barn kan förvandlas till en modig och kraftfull superhjältinna.

Den här dräkten är designad med högkvalitativa material för att säkerställa optimal komfort under hela dagen. Dräkten innehåller en glänsande blå klänning med korta ärmar och en utsvängd kjol som påminner om Supermans ikoniska outfit.

Halloween cosplay

Dräkter är en viktig del av Halloween. Genom att bära denna Supergirl kostym kommer din dotter att känna sig som sin favorit superhjältinna.

Klänningen har en stor röd och gul Superman-logotyp på framsidan, samt ett rött bälte som ger en touch av färg och kontrast.

Dräkten innehåller också en röd cape som fästs på klänningen med en V-ringning för en autentisk superhjältinne-look.