Trendig kanindräkt för flickor i hemmet
Flicka – kanin romper
397,00 kr Select options
-10% Kod LOV10 till och med29/02/2024

Flicka – kanin romper

397,00 kr

Spara med ett urval av produkter från vår katalog :

3 produkter

Spara 5% rabatt

4 produkter

Spara 8% rabatt

5 produkter

Spara 12% rabatt

Kvalitetsprodukt

Konkurrenskraftiga priser

14j Tillfredsställelse

Den här kaninmodellen för tjejer är mycket bekväm att bära. Den är omsorgsfullt tillverkad av högkvalitativa material. Denna sparkdräkt är mjuk och behaglig att ta på för dina barn.
Matériau

Coton, polyester

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Flicka – kanin romper

Den geniala designen har långa ärmar och ben så att din lilla flicka är skyddad mot kyla, samtidigt som hon har full rörelsefrihet. Dragkedjan framtill gör den också lätt att ta på och av. Den verkliga höjdpunkten med denna romper är dess förtjusande lilla kaninform överallt.

Huvan med de mjuka öronen bidrar ännu mer till dess obestridliga charm och gör att alla som har turen att se ditt barn blir förälskade.

En romper allt i 1

Med denna all-in-1-body kan din lilla flicka sova skyddad från kylan. Den är perfekt för svala nätter och för att undvika förkylningar. Denna romper kombinerar komfort och elegans, och är tillverkad av mjuka, bekväma och andningsbara material för att din lilla prinsessa ska må bra hela dagen.

Den praktiska dragkedjan gör den enkel att använda vid snabba byten för barnet. Det är ett perfekt val för vintern eller kallare årstider eftersom det kommer att hålla dina små fina och varma från kylan. Denna romper kan bäras som en inomhus- eller utomhusoutfit, den kan enkelt kombineras med strumpor i matchande färger.

En supermjuk sparkdräkt

Den här kaninformade sparkdräktenfrån en tecknad serie är en favorit bland små flickor. Den är mjuk att ta på, vilket är skönt att ha på sig innan läggdags. Den unika kanindesignen kommer att ge ditt barns garderob en touch av nyckfullhet. Den är designad med fluffiga öron på huvan och en perfekt matchad rosa och vit färgskala.

Tålig kvalitet garanterar att denna sparkdräkt kommer att hålla länge efter flera tvättar utan att förlora sin form eller livfulla färger. Den finns i olika storlekar från nyfödd till 24 månader.